Špinění, už je menzes?

1780
10.12.12 15:19

Špinění už je menzes?

Ahojky, asi se blbě ptám. Ale já už vážně nevím, jestli mám špinění počítat do menzes. Špiním vždy 2 dny a pak začnu krvácet. Potřebuju spočítat na těhu kalkulačce plodné dny (i když to není přesné) a nevím, jestli ty 2 dny špinění do toho počítat nebo ne. Pak by se to celé posunulo. Do menstr. kalendáře zašktáváte i špinění? Díky za info. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36187
10.12.12 15:23

Kdyz jsem si psala tabulky s ovulaci, tak se spineni jako ms nepocitalo.
Jinak se na kalkulacky vyprdni, zkus merit teploty nebo testy, kalkulacka na netu tvoje telo nezna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
10.12.12 15:26

Ne, není, MS se počítá až od skuteného krvácení a pokud to nastane až ve večerních/ nočních hodinách, tak až další den. Pro lékařské účely. Pro účely internetové kalkulačky myslím, že je to celkem jedno (pokud nešpiníš třeba týden), protože její přesnost je opravdu hodně, hodně přibližná a na pár dnech nesejde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
10.12.12 15:30

Mě to podle kalkulačky a ovu testu vychází přesně, tak proto. A právě jsem to počítala bez špinění. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
10.12.12 15:31

Zaškrtávám až MS, taky špiním tak 2 dny předem. Mě to docela pomohlo. Na plodné dny jsem napočítala sex obden a byla jsem těhu první měsíc :jazyk: Ale nepočítala jsem to, beru to jako haluz. Další měsíc jsem chtěla měřit BT, abych zjistila, kdy vlastně ovuluji.
Jo a pila jsem kontryhel na upravení cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
10.12.12 15:33

No to by mě taky zajímalo vzhledem k tomu, že pouze jsem všude hlásila jako poslední menses :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
10.12.12 15:36

Podle našeho dr. se špinění nepočítá. Taky se nepočítá, pokud MS začne až po šesté večer, prý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
10.12.12 16:20

Špinění se nepočítá, první den MS je krvácení do šesté hodiny večerní, pokud se krvácení objeví po šesté hodině večer, bere se první den až ten následující, snad jsem to napsala srozumitelně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
10.12.12 16:40

Díky holky, tak jsem si to myslela správně! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí