Dlouhé zpoždění menstruace – o těhotenství nejde

29
9.12.12 08:11

Dlouhé zpoždění menstruace – o těhotenství nejde

Ahoj,
před devíti měsíci jsem rodila, první menstruaci jsem dostala v červnu a od té doby, až do 17.10. byla téměř pravidelná (cyklus 27-30). Poslední jsem tedy měla 17. 10., ale nezvykle slabou, a od té doby nic. Na úterý jsem objednaná ke svému gynekologovi, ale zajímalo by mě, s čím mám raději počítat. Nemáte některá náhodou podobnou zkušenost? Dělala jsem si několik těhotenských testů a všechny jsou negativní, ani se teď o druhé mimino nesnažíme. Nikdy jsem nebrala antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
9.12.12 08:32

Jak víš, že o těhotenství nejde? Klidně můžeš být těhotná :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
9.12.12 08:42

To budu s určitostí vědět až po návštěvě gynekologa. Ani nemám žádné příznaky těhotenství. Spíš mě napadla třeba cysta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
9.12.12 09:19

@astro-naut Já jsem naposledy měla ms 1.11 a dodnes ji nemám a je to způsobené cystou, takže jdu na laparoskopii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
9.12.12 09:22

Děkuji za odpověď. Mohu se Tě zeptat, jestli jsi měla nějaké další příznaky, kromě zpožděné menstruace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
9.12.12 13:07

@astro-naut Ahoj, tak já rodila před deseti měsíci, do teď menstruace jakž takž pravidelně, no a poslední teď byla 30.10. Dnes od rána mě jen lehce pobolívá břicho, jako u menstruace, ale zatím nic. Testy mám taky negativní. No tak nevím, jestli počkat nebo zítra zavolat na gyndu…a ty máš nějaké jiné příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
9.12.12 13:44

Ahoj, nemám žádné další příznaky. Prostě se mi menstruace nějak vytratila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí