Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
před devíti měsíci jsem rodila, první menstruaci jsem dostala v červnu a od té doby, až do 17.10. byla téměř pravidelná (cyklus 27-30). Poslední jsem tedy měla 17. 10., ale nezvykle slabou, a od té doby nic. Na úterý jsem objednaná ke svému gynekologovi, ale zajímalo by mě, s čím mám raději počítat. Nemáte některá náhodou podobnou zkušenost? Dělala jsem si několik těhotenských testů a všechny jsou negativní, ani se teď o druhé mimino nesnažíme. Nikdy jsem nebrala antikoncepci.
To budu s určitostí vědět až po návštěvě gynekologa. Ani nemám žádné příznaky těhotenství. Spíš mě napadla třeba cysta?
@astro-naut Já jsem naposledy měla ms 1.11 a dodnes ji nemám a je to způsobené cystou, takže jdu na laparoskopii
Děkuji za odpověď. Mohu se Tě zeptat, jestli jsi měla nějaké další příznaky, kromě zpožděné menstruace?
@astro-naut Ahoj, tak já rodila před deseti měsíci, do teď menstruace jakž takž pravidelně, no a poslední teď byla 30.10. Dnes od rána mě jen lehce pobolívá břicho, jako u menstruace, ale zatím nic. Testy mám taky negativní. No tak nevím, jestli počkat nebo zítra zavolat na gyndu…a ty máš nějaké jiné příznaky?
Ahoj, nemám žádné další příznaky. Prostě se mi menstruace nějak vytratila.