Věčné svědění a pálení tam dole

1864
10.12.12 08:17

Věčné svědění a pálení tam d

Ahojky holky, mám 10 měsíců po porodu a téměř každý měsíc lítám na gynekologii se zánětem nebo kvasinkami…už mě to vážně přestává bavit..po porodu jsem začala brát HA. mohlo by to být z toho? nebo z nějakého jídla? nebo ze sexu? většinou to mívám když se vyspím s přítelem…na gyndě už na mě hledí jak na blázna :-( už nevím co s tím..teď mám pálení svědění a výtoky…po práškách mám tak 2-3 týdny klid a pak jedu na novo!!! ach jo..a pak doktor mi řekl že je to normální :-( prosím poradte..děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2926
10.12.12 08:22

Není to normální a jestli to máš z jídla, sexu nebo z čeho, na to měl tvůj gynekolog ve spolupráci s tebou už dávno přijít. Změnila bych gyndaře, protože pokud se ti to opakuje každý měsíc a on řekne, že je to normální, tak není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
10.12.12 08:30

Prelecil se i partner?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
10.12.12 08:31

No a není to tím, že ty se léčíš, ale partner ne, takže ti ty kvasiny při první příležitosti vrátí?
Prý se mají léčit oba :think:

• Citovat
  • Upravit
10.12.12 08:33

Pokud se ti to vrací a píšeš tu že je po sexu s přítelem, tak přeléčit i jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
10.12.12 08:38

Jojo přesně jak píšou holky, já měla taky jednou kvasinky a dostala jsem prášky ja i pritel a ještě nějakej gel na sex.No a od té doby jsme v pohodě. Myslím, ze jste to jmenovalo něco jako Macminor nebo tak :nevim: nějak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
10.12.12 08:43

Přítel je právě po káždé co jsem já nemocná taky přeléčený…ale pořád se to vrací..asi fakt budu muset změnit dr…už jsem to měla udělat dávno. pro něho je snad všechno normální…:-(ale mě se to teda nezdá…chci se nějak dostat do mého sexuálního života tak jako dříve ale nejde to když jsem po řád nemocná…přítel mi pak vyčítá že s ním nechci spát…ale když to i bolí…před měsícem mi na ni nemohl šáhnout jak to bolelo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
10.12.12 08:51

Aha, tak v tom případě bude změna dr. nutná, ach jo :( tak držím palce, to musí být hrozné, takhle se trápit :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.12.12 08:55

Nechci malovat čerta na zeď, já to měla podobně s mým ex. Pokaždé, když jsme se spolu vyspali, tak přišly tyhle problémy, já se léčila, on se léčil. Jenže bohužel mi zahýbal a ona se neléčila i jeho druhá sexuální partnerka, která kupodivu žádné problémy neměla. Takže to od ní přenášel na mě a byl to nekonečný kolotoč. Když jsem nevěru zjistila a přestala jsem s ním spát, bylo po problémech. Samozřejmě že to předtím ani náhodou nepřipouštěl. Ale můj gynekolog mě neustále dělal stěry, posílal vzorky na rozbory a dával mi léčbu podle těch výsledků, ale stejně to bylo marné, vždy se to vracelo.

• Citovat
  • Upravit
402
10.12.12 09:04

Cau, jeste to muze byt alergie na sperma. Vyzadej si vysetreni na gynekologicke imunoligii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.12 09:05

Jó i takové bohužel mohou být případy, léčit se musí všichni sexuální partneři. Nemalujme ale čerta na zeď, zkus jiného dr. a uvidíš. Může to být i alergie na sperma, cokoli.

Příspěvek upraven 10.12.12 v 09:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
10.12.12 09:05

Uprimne, ta milenka me taky napadla, ale tim nechci rict, ze by si ted mela byt nejaka stihacka, ale sednout si s nim a poradne si promluvit, rict mu jake komplikace by to mohlo mit apod. Je mi i trochu divne, ze na tebe tlaci, to by urcite nemel, zvlast, kdyz te miluje a vi, ze se tim trapis a boli to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
10.12.12 09:09

@Lulinecka002 ona by se mela dodrzovat protikvasinkova dieta!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
10.12.12 09:32

No tak doufám že milenka není :-D v práci je z mým tatkou a pak jede hned domů…tak doufám že milenka není! a jaká je ta protikvasinková dieta jestli se můžu zeptat? to mi samozřejmě dr taky neřekl…tak né že by na mě tlačil ale je to pro něho trochu nepříjemné..v těhu jsme spolu skoro nespali bo jsem měla problémy..a teď se pořád léčím tady s kvasinkama a výtokama :-( takže týdenní pauza někdy i dýl :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
10.12.12 09:39

No stejne partnera nechapu, bohuzel jsou zdravotni problemy, tak s tim nic nenadela :zed: jak to potom zvladal v 6nedeli 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí