Špinění v 6+5tt

Anonymní
1.4.13 17:12

špinění v 6+5tt

Ahoj holky,
chci se zeptat dnes jsem slabě špinila, jen tak hnědě. Dnes jsem 6+5tt, nic mě nebolí a jsem v pohodě, dokonce bych řekla, že špinění ustává. Včera jsem byla mírně ve stresu, může to být z toho?
Zítra pro jistotu zajdu k dr. alr zajímali by mě vaše zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1755
1.4.13 17:14

Pokud je to slabounce a hnědé, jako by nitky, tak to může být uhnízdováním plůdku, já to měla mezi 7 a 8 týdnem, brala jsem ultrogestan, po týdnu to přešlo a už bych měla rodit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
1.4.13 17:16

Ahojky já špinila skoro celý první trimestr, takovou tmavě hnědou…kdyby to bylo hodně a jasně červená krev zajdi si na pohotovost, jinak to se stává hodně.
mě to začalo po kontrole, kdy do mě ještě narvala ty své nástroje…potom námahou, při vánočním uklidu, takže nohy nahoru a odpočívat…držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
1.4.13 17:31

Už jsem psala do jedné dnešní diskuze akorát 5tt :D takže já špinila taky na začátku kolem toho 7tt a dr. že prý mám přijet. Byl tam hematom, předepsal mi utrogestan a napsal neschopenku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
1.4.13 18:47

Tak já mám zase (bohužel) jinou zkušenost…cca 5týden špinění a pak kontrola u dr. a ten zjistil, že je to SP takže následovala revize. Nemusí to být tvůj případ. Přeju hodně štěstí ať je vše v pořádku :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.13 20:20

Tak to vypadá že už to přešlo, ale stejně zítra skočím k mudr, ať se na to koukne, tak uvidíme no. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
446
17.8.20 11:41

Omlouvám se, mohla bych se zeptat jak vám to tenkrát dopadlo?
Jsem 6tt + 3 a včera spineni a dnes také - hnědé.
Byla jsme na gynekologii, a tak mi zvýšil dávku progesteronu, a ascourtin.
Jinak jsem po IUI.

Děkuji vám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
17.8.20 12:05

@Pavla23 bohužel mám stejnou zkušenost, to jsem tedy byla v 6+3 a skončilo to zamklým potratem. Naštěstí to ale většinou opravdu nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
18.8.20 11:28

@1Nika Ahoj, špinění je docela častý jev, to měla do konce 18tt myslím, možná 17tt, teď jsem 24tt a zatím dobrý :) nohy nahoru, odpočívat, hodně pít pokud možno :) nevíš odkud to špinění jde a v případě špinění z čípku Ti ani Ascorutin nezabere..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
18.8.20 11:36

@Skaiqy

Děkuji za odpověď, dnes mám méně spineni, ale mám jakoby hlen.. ráno jsem jeďte spinila.
Od včera ležím s vážně nic nedělám.
A ty jsi to taky měla takhle od začátku? Jsem 6tt+4/5… a řekli ti, z čeho si to měla??

Hezky den a ať se daří 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
18.8.20 11:46

@1Nika Děkuji, já byla párkrát na pohotovosti s krvácením a špiněním..hned ze startu to byl hematom (velikost si už nepamatuji), ten se pak z části vstřebal a z části vyloučil..to bylo to špinění a krvácení na začátku, do toho se pak přidal silně prokrvený čípek který taky způsoboval špinění a krvácení :).. takže ono to bylo furt něco, jsem doma na neschopence od začátku i kvůli nízko posazené placentě která prý taky může způsobit lehké krvácení..jak si dělá místo..

Teď to máš bohužel ve fázi která je křehká a stát se může cokoliv, jasně, těhotenství nevylezis ale pár dní odpočinků a lenošení ještě nikoho nezabilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
18.8.20 11:49

@Skaiqy
Děkuji moc ta informace.
Já budu chytřejší na gennetu 24. kdy jdu na kontrolu… tak se modlim snad každý den, ať to zvládneme!!

Budu radar když se ozvěna třeba po kontrole nebo tak, držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky