Špinění v 6. týdnu těhotenství

129
25.3.24 16:49

Špinění v 6tydnu těhotenství

Zdravím..
Dnes jsem se prevlikala a všimla jsem si na kalhotek hnědý výtok.. ne moc ale bylo to tam.. celý den mi je zle nemůžu ani cítit jídlo.. :oops: Je to normální? Hlavně to špinění? Docela se bojím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5987
25.3.24 17:14

Jako běžné to je, ale to neznamená, že to je v pořádku.
Může a nemusí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
25.3.24 17:48

Já neměla přímo hnědý výtok, ale hnědé hleny. Mudr řekla, že je to z toho, jak se Mimi zavrtává…a taky jsem měla malý hematom. Stalo se mi to 2×. Dneska jsem 9+6tt a malý je v pohodě. Takže bych úplně nestresovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
25.3.24 18:21

Byla jsem na wc a na papíře jsem měla růžovou krev.. šla jsem tedy na pohotovost protože bydlím před nemocnicí a jsem 6+4 a plod není patrný.. vzali mi krev a čekám na výsledky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
25.3.24 19:37

@Klarka535 držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
25.3.24 21:25
@Eljasa píše: Více

Děkuji :( výsledky byli pozitivní že prý těhotná jsem.. takže jsme se nedozvěděli vůbec nic :zed: ve středu mám jít na kontrolu a tam mi řekne jestli tam malinký je nebo není :( i když v 5tt tam šel vidět úplně mini a teď 6+4 vůbec nic :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
25.3.24 21:45

Asi i záleží, zda jsi byla pokaždé na stejném ultrazvuku. Ono se kvalita vybavení u jednotlivých dr. může lišit a stačí, aby na té druhé kontrole neměli tak kvalitní a nemuselo to být vidět. Ale zase ti nechci dávat nějaké velké naděje. U mě jakákoliv krev vždy znamenala něco špatného s těhotenstvím :-(. A 6+4 už je dost na to, aby něco viděli. Kolik jsi měla hcg v krvi ti neřekli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
26.3.24 07:06
@Katkazblatka píše: Více
Řekli nevzpomínám si přesně ale vím že buď 21000 nebo 29000 jedno z toho..
A ještě potřebuji poradit už od včera mi je šíleně zle doma mám 3 letou dceru přítel v práci a já se pomalu ani neudrzim na nohách ze všeho se mi zvedá žaludek a je mi šíleně špatně celý den :oops: :poblion: :,( co mám dělat…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí