Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím..
Dnes jsem se prevlikala a všimla jsem si na kalhotek hnědý výtok.. ne moc ale bylo to tam.. celý den mi je zle nemůžu ani cítit jídlo..
Je to normální? Hlavně to špinění? Docela se bojím ![]()
Jako běžné to je, ale to neznamená, že to je v pořádku.
Může a nemusí…
Já neměla přímo hnědý výtok, ale hnědé hleny. Mudr řekla, že je to z toho, jak se Mimi zavrtává…a taky jsem měla malý hematom. Stalo se mi to 2×. Dneska jsem 9+6tt a malý je v pohodě. Takže bych úplně nestresovala.
Byla jsem na wc a na papíře jsem měla růžovou krev.. šla jsem tedy na pohotovost protože bydlím před nemocnicí a jsem 6+4 a plod není patrný.. vzali mi krev a čekám na výsledky…
@Eljasa píše: Více
Děkuji
výsledky byli pozitivní že prý těhotná jsem.. takže jsme se nedozvěděli vůbec nic
ve středu mám jít na kontrolu a tam mi řekne jestli tam malinký je nebo není
i když v 5tt tam šel vidět úplně mini a teď 6+4 vůbec nic ![]()
Asi i záleží, zda jsi byla pokaždé na stejném ultrazvuku. Ono se kvalita vybavení u jednotlivých dr. může lišit a stačí, aby na té druhé kontrole neměli tak kvalitní a nemuselo to být vidět. Ale zase ti nechci dávat nějaké velké naděje. U mě jakákoliv krev vždy znamenala něco špatného s těhotenstvím
. A 6+4 už je dost na to, aby něco viděli. Kolik jsi měla hcg v krvi ti neřekli?
@Katkazblatka píše: VíceŘekli nevzpomínám si přesně ale vím že buď 21000 nebo 29000 jedno z toho..