Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Do práce ještě musím bohužel chodit než mii potvrdí těhu, ješte totiž na ultrazvuku neni nic videt jsem ve 4tt a vsichni mi rikaji ze to je divny ze jeste vubec nic nevidi na ultrazvuku,ale doktorka mi rikala že je to videt az tak v 6tt ze jediny co pozna je ze to neni mimodelozni..
A to neviděla ani gestační váček? možná má starší typ UTZ tam ještě nic vidět není…ale buď vklidu je pravda že 4.týden je ještě strašně brzo!!!!držím palečky
Ne ne jen rikala že tam vidí ňákej zdurelej něco teď presne nevim co že to byva pred tehotenstvi že ve 4tt je to jeste strasne brzo Byla sem na ultrazvuku 4dny po vynechani ms ale na testu uz jsem mela jasne // ![]()
tak vidíš buď vklidu.Já byla na UTZ asi 7den po vynechání kvůli cystám(před otěhotněním jsem na to hodně trpěla)a proto si mě pozvala tak brzo říkala že chce jen vidět zda je vše ok ale že tam ještě nic vidět nebude,tak vidíš…u mě sice viděla gestační váček ale nic víc…po týdnu už viděla i žloutkový váček ale byla jsem už na konci 5.týdne…myslím že ten 4. je opravdu brzo…a navíc to nemusí být 4.týden třeba jsi otěhotněla jindy…zkus si koupit ten digitální test clearblue a uvidíš…ten Ti ukáže jak dlouho od početí cca jsi…ale neboj,bude vše ok!
Nebo je ještě možnost si dojít do soukromé laborky jako samoplátce na krev - to stojí kolem 200,–kč…hlavně se nenervuj,bude dobře uvidíš…kdy jdeš znovu k dr.?
MYslím si že tehotna jsme urcite protoze carka kazdym dnem zesilovala už ji mam videt uplne krasne:-) Ten clearblue sem si delala a vyslomi 1-2 coz znamena 4-5 tyden co jsem tam vycetla..Kdoktorovi jdu 8.8 az abych pry uz tam mela vse videt a mela jistotu..Coz je jeste tzyden a hlavne to vubec neutika:-/
Jo tak to nebude utíkat vůbec…hlavně se ted uklidni,stejně ti nezbývá nic jiného než čekat a čekat…hodně se šetři,bude to dobré uvidíš!!!!
držím palečky
neboj na to špatné vůbec nemysli!!!hlavně nečti žádné smutné deníčky,zprávy nic…bude to dobré,pořád tak mysli a taky tak bude neboj!!!!!!!!! ![]()
Díky moc
dám ti v pondělí hned vedet jak jsem dopadla
snad bude vse ok
Janicka159 píše:
Díky mocdám ti v pondělí hned vedet jak jsem dopadla
snad bude vse ok
určitě bude,opravdu nervy jsou prevít…můžou Ti jen uškodit!!!já jdu ve středu do těhu poradny,vypíše mi i průkazku tak už se těším
před každým vyšetřením jsem nervózní ale zase si hladím bříško a říkám mimískovi že bude vše ok tak ať mě nezlobí a že za odměnu to bude to nejrozmazlenější a nejmilovanější miminko…a vždy je vše ok!!!takže to dělej taky tak a bude dobře! ![]()
Tak už zase spinim:( ach jo sice strašné malinko ale na papíře když se zakoukam tak to tam je:( 2dnynic a teď zase tako do hnědá to je ani jako krev to nevypadá
Tak už zase spinim:( ach jo sice strašné malinko ale na papíře když se zakoukam tak to tam je:( 2dnynic a teď zase tako do hnědá to je ani jako krev to nevypadáTak už zase spinim:( ach jo sice strašné malinko ale na papíře když se zakoukam tak to tam je:( 2dnynic a teď zase tako do hnědá to je ani jako krev to nevypadá
neboj to bývá v těhu časté, pokud nemáš bolesti a není to krev,podlož si nohy a bude dobře!Já špiním od začátku občas i krvácím a vše je ok…drž se ![]()
Měla bych dotaz k tomuto tématu.
Minulý týden v pondělí jsme byly na pohotovosti, kde nci nenašli proč špiním sem tam po ránu tak každý 3 den a během dne OK.
No v uterý jsme tam byly znova. Udělali mně kontrolní ulz stáří plodu, že jim neseděl termín a 15minutový záznam z 12týdne. Miminko je v pořádku.
Dle doktorky mám placentu přes okraj k VB a při VB hematom. Ale, že placentu je zatím těžké hodnotit, zda bude dělat neplechu u porodních cest, že na 12týden se stále upravuje.
K otázce ted to špinění mám i během dne ne jen po ránu 5 tý den mám to brat stále jako v pořádku a vyprazdnování hematomu. Mudra říkala, že pokud to není červené je to v pořádku, ale už mně to docela unavuje.
Jeli byste na kontrolu nebo až 8/4? Uvidíme jak se to ještě bude i zítra vyvíjet, abych tam pak nebyla jako hypochonder.
díky moc za pomoc.
Gynekoložku mám opravdu skvělou přímo vede rizikové těhotenství a porody v Brně doktorku Gerychovou, takže tam se vůbec zanedbané péče nebojím, jen zda tedy no asi musím vyčkat. S Nikčou jsem měla prasklý hematom, ale pak byl klid a bílo až do porodu ![]()
@Marry11 Ahoj, pokud jsi v péči asistentky Gerychové tak bud v klidu, je to kapacita, já mám s ní každým dnem rodit. Jinak jsem měla taky hematom a vše dopadlo dobře, takže bych byla v klidu.
Díky je naprosto skvělá. Ani nevíš jak jsem byla ráda, že jsem se k ní až tak dostala.
Je tam ještě i račanská? Ta mně vedla rizikové s Nikolkou, ta byla taky naprosto skvělá.
Pak ta další co mně vedla si ted nepamatuju takový dlouhý černý vlasy hubená vysoká ta yla taky super.
Já mám v každém těhu něco.
Ale můj gynekolog mně na špinění řekl, at ležím radši v posteli než k němu jezdit za manžela chcel 30 kč za kouknutí na ulz že si vzal nazouvací galoše
![]()
A já se tam dostala v pondělí a přímo mně ještě i volali v uterý zpět jestli nemohu přijít ještě v uterý či středu na kontrolní ulz že jim neseděl ani datum porodu
tak to jsem už ho fakt měla dost
![]()
takže nám NT screening naprosto vše Gerichová znova udělala a předpověděla holčičku z toho nás trošičku šokovala ale asi se taky neplete co?
No dnes to bylo jen 2× ráno a ted je bílo bych tam asi fakt byla za blázna ![]()
Ale že se to nechce pustit víš?
díky moc a držím všechny pěsti k produ at to máš rychle za sebou.