Hnědé špinění na začátku těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
10.2.15 11:00

Ahoj, já začala špinit v cca 7tt, bylo to po zhruba den po sexu ( který byl mimochodem hrozně bolestivý). Trvalo to asi den a něco a pak za dva dny zase, ale trošku míň. Letěla jsem k doktorovi, ten mě vyšetřil a bylo všechno v pořádku, ale hned se mě ptal, jestli to bylo po pohlavním styku, který nám teda zakázal. Napsal mi ascorutin 3×1tbl proti krvácení a klidový řežim, ale do práce jsem mohla, sedím u počítače. Říkal mi, že takové špinění nikdy není jen tak, i když nic špatného neobjevil, tak že to nemám brát na lehkou váhu. Prášky jsem brala a hned druhý den špinění zmizelo. Teď jsem 9tt, byla jsem na kontrole min. týden a vše je v pohodě a žádné špinění. I sex už jsme zkoušeli a super, žádná bolest. Hlavně odpočívej a buď v klidu a netahej nic těžkého. Jo a taky jsem podruhé těhotná a u prvního jsem to neměla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
10.2.15 11:04

Taky jsem to u prvního neměla. Ascorutin mi nedal, prý si mám radši rozmačkat citrón do vody, ale to zřejmě žádný efekt nemá :? Do práce taky chodím, sedím u pc. Ještě mluvil o tom, že je to možná mestruací, která by v tom období měla být, jenomže už je to týden, proto mně to děsí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
10.2.15 11:06

Ahoj, já jsem poprvé těhotná a špinila jsem v 7.tt, při klidovém režimu samo přestalo (ale jela jsem, pro jistotu, k doktorovi, který ale na nic nepřišel) a pak ještě jednou v 10.tt a to taky samo za chvíli odeznělo (ale jela jsem, pro jistotu, k doktorovi, který ale na nic nepřišel)…v prvním trim. se to prý může stávat, když se vytváří placenta a uhnizďuje se to tam, ale je lepší vždy zajet k doktorovi-pro jistotu…ale měla jsem klidový režim..mě bylo hodně blbě od žaludku, takže jsem stejně byla na neschopence…jsem teď v 30.tt a těhotenství probíhá bez problémů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
10.2.15 11:15

Tak zkusím tomu dát ještě třeba ten dnešek a kdyby se to objevilo ještě nejpozději zítra, zavolám si přímo do nemocnice :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
2.2.17 08:47

Ahojky holky jsem ve 12 tt a špiní la jsem lehce a pak více tak jsem si zašla na gyndu a doktor mi tam našel hematom tak mi dal klidový režim ale žádné prášky dal mi vysetrovaci zprávu a v ní je napsáno předepsané léky cyclo 3 foRT poR cps dur 30 máte stim některá zkušenost děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
11.2.17 19:07

Ahojky holky chtěla bych se zeptat jsem ve 13 tt a stále po dvou dnech spinim. Mam hematom a beru cyclo 3 fort a teď i ascorutin. A chtěla bych se zeptat jak dlouho a kolik denně berete ten ascorutin děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.19 15:04

Ahoj holky, nechci zakladat nove tema. Chtela by jsem se zeptat. Jsem uplne na zacatku tehotenstvi test mi ukazal zhruba 3 tyden. Ale mam docela trosku bolesti v podbrisku a minuly tyden jsem trochu hnede spinila ale nekrvacela. Je to prosim v pohode ze? :oops: :oops: Dr. Mi rekla ze musim pockat. Byla jsem dnes na krvi a hcg mam pres 50.. ale mam strach ze by to mohlo byt mimodelozni. :? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15300
20.12.19 15:31

@Anonymka56788 je to buď a nebo. Hcg máš ale velmi nízké. Jak dlouho máš po ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.19 16:30

@karkarka Ja jsem si nehlidala vubec ovulaci. Mam pco a u toho se to tezko hlida. :nevim: V utery jsem byla na gynde ale nic nevidela a jenom mi rikala at zkusim test, ktery byl pozitivni a hned po vanocich jdu na ultrazvuk a tam se vse uvidi. Ale nechci byt potom zklamana. Dlouho se snazime :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15300
20.12.19 18:00

@Anonymka56788 tak když neni jistě, kdy byla ovulace, nedá se nic dělat, jen čekat. Je to prostě úplný začátek těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí