Spíš těhotná, nebo ne ?

1
25.10.25 16:16

Spis těhotná nebo ne ?

Zdravím.
Mela jsem s partnerem nechráněny sex (přerušovaná soulož) a bylo ted 1-5. Října v době moji ovulace. 18. Října přišla očekávaná menstruace ale bez bolestí a až na to, že krvácení bylo velmi slabé a odeznělo po dvou dnech. Uz 10 dni pociťuji velkou únavu, sním úplně všechno a hodně, často chodím na wc, mota se mi hlava, hlvne rano ale nejen rano mam pocit na zvraceni, ale hlavne dopoledne… ted i bolesti břicha a bušení srdce. Žádná extra bolest ale z ničeho mi se rozbuší vic nebo se jakoby “sekne” a buší tak jinak… Dnes 24.rijna odpoledne jsem si dělal těhotenský test a byl negativní. Během 2-3 dnů si chci udělat další a samozřejmě vim, ze jediná možnost jak spolehlivě vedet zda jsem těhotná je pozitivní test nebo názor doktora, nicméně se spis chci zeptat na zkušenosti jiných žen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25.10.25 16:39

Spis ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.25 16:39

Spis ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
25.10.25 16:41

Nevím podle čeho máš určenou ovulaci/plodné dny…jestli podle aplikace nedá se na to úplně spolehnout…ale jestli jiný nechráněný sex nebyl..tak je to už víc než 20 dní, to už by byl test jasně pozitivní… navíc proběhla MS…spíše bych řekla že těhotná nejsi, nicméně pro jistotu si udělej za pár dní test znovu nebo si dojdi na krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5444
25.10.25 18:21

Únava + motání hlavy + divné bušení srdce / jeho „seknutí se“ trvající 10 dnů je spis na to jít co nejdřív minimálně k obvodnímu lékaři. Břicho tě může bolet z toho, že už 10 dnů všechno sníš a sníš toho hodně, jestli k tomu i hodně všeho piješ, vysvětluje to časté močení. Další těhotenský test si taky klidně udělej, ale mě by teda trochu vyděsila kombinace těch ostatních příznaků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15154
25.10.25 18:48

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
25.10.25 19:05

Klidně to může být i stres potom všem co jste tu napsala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68967
25.10.25 19:25

Nějaké příznaky jsou jedno, pokud normálně dorazila menstruace a test je negativní, o těhotenství se nejedná. Doma dělaný test neupřesné diskuze na emiminu, ale pouze krevní test na hCG v laboratoři, pokud je třeba 100% jistoty a nestačí 99,5 %.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.25 19:30

Spíš ne. Příznaky mohou často být i vsugerované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1777
25.10.25 21:34

Pokud je test negativní, pak těhotná spíš nejste. V tom případě jsou příznaky buď následkem nejistoty, zda otěhotníte, či ne… no a nebo vám skutečně něco je, ale nejspíš to není těhotenství. Navštívila bych praktika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76661
25.10.25 21:46
@TRG píše: Více

mně to zní jako úzkostná porucha,
jako i problém se srdcem to může být, ale u mladé ženy dost nepravděpodobné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76661
25.10.25 21:47

@Nikola484 tak zajdi za praktikem, ať tě pošle na vyšetření srdce pro jistotu, spíš je to teda stresem, ale…
těhotenství nemá takové příznaky a máš negativní test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5444
25.10.25 22:03
@stinga píše: Více

Jo, to dává větší smysl. Ani nevím, proč mě to nenapadlo dřív. Stres a úzkost můžou dohnat každého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí