Splátkový kalendář pro ČEZ

Anonymní
22.2.12 15:02

splátkový kalendář pro ČEZ

Ahojky, dneska přišel z čezu nedoplatek skoro 5 táců. :roll: 8o Valim oči, ale nezbývá, než požádat o splátkovej kalendář na tři splátky. Máte někdo zkušenost, vyšli Vám vstříct se splátkovým kalendářem? :| :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ema N.
22.2.12 15:05

my pozadali kdysi o splatkovy u RWE a uplne v pohode… Rikali, ze i CEZ tohle dela v pohode, ale chce to jeste PRED uplynutim doby splatnosti… to je dulezite.. po splatnosti „faktury“ nebo nedoplatku Ti to uz neudelaji…

• Citovat
  • Upravit
23864
22.2.12 15:12

Prý to jde ale musíš tam zajít co nejdříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.12 15:19

díky, a poslat dopis nebo raději volat ?

• Citovat
  • Upravit
241
22.2.12 18:30

ahojky, raději zavolej. nám došlo 10000tácků a v pohodě… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
22.2.12 23:32

Nám přišlo 18 tis.a ani jsme s nima nehnuli. Nešlo to zaplatit ani nadvakrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.12 11:30

Tak už to mám pořešené :)) vyšli vstříct ..Díky za rady :dance:

• Citovat
  • Upravit
6.5.12 08:20

To ja zajímavý :? . Nám v roce 2010 přišel doplatek 17 tisíc a bylo jim úplně fuk, jestli na to máme nebo ne. Nechtěli vůbec slyšet o splátkovým kalendáři. Tak by mě zajímalo, jak to posuzují :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
6.5.12 10:36
@Kopretinkaobecna píše:
To ja zajímavý :? . Nám v roce 2010 přišel doplatek 17 tisíc a bylo jim úplně fuk, jestli na to máme nebo ne. Nechtěli vůbec slyšet o splátkovým kalendáři. Tak by mě zajímalo, jak to posuzují :x

My před pár lety také museli víc doplácet, povolili nám pouze na 2 splátky. Někde jsem slyšela, že to posuzují třeba podle toho, jestli platící posílal úhrady vždy včas, jestli je tedy spolehlivý :nevim: Známí dluží taky megačástku,nezaplatili,splátky jim nepovolili a už jsou pár měsíců bez elektřiny /u ČEZu/. Takže fakt nevím… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.12 12:11
@radusa píše:
My před pár lety také museli víc doplácet, povolili nám pouze na 2 splátky. Někde jsem slyšela, že to posuzují třeba podle toho, jestli platící posílal úhrady vždy včas, jestli je tedy spolehlivý :nevim: Známí dluží taky megačástku,nezaplatili,splátky jim nepovolili a už jsou pár měsíců bez elektřiny /u ČEZu/. Takže fakt nevím… ;)

Tak to je možný, protože tenkrát jsme včas neplatili. Neže bychom se spožďovali či něco jiného, ale nastěhovali jsem se nově do baráku, splatnost nám začala chodit k 5. v měsíci a manžel měl výplatu 15. takže jsme to fakt nestíhali. A splatnost šla posunout až další rok. V tom roce to nešlo. Tak už jsem doma, proč nám to nepovolili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana 345
7.5.12 13:59

rada

Znáte někdo číslo na čez, kde bych se mohla domluvit na splátkový kalendář

• Citovat
  • Upravit
457
14.5.14 23:18

Ahoj holky, dneska přišlo vyúčtování z ČEZu.. Musíme doplatit 8,5 tisíce a k romu zrovna další zálohu 3,7 tis. Nevíte prosím jak zažádat o splátkový kalendář? Moc děkuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
15.5.14 05:17

To by me taky zajimalo..cekame, ze to za nedlouho taky prijde…asi to bude pekna suma:-( tak si rada necham poradit kde co a jak… at pak ronou vim jak zazadat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
15.5.14 08:03

Já mám pocit že kamarádce který takhle přišel nedoplatek za plyn, tak šla přímo na pobočku a tam si to vyřídila, zkusila bych rovnou osobně a hlavně to sepsala

• Citovat
  • Upravit
1201
15.5.14 08:08

Nám přišlo 11 tisíc..každopádně jsem to vyřídila po telefonu..a dali nám to na 6 splátek..nesmíte mít akorát nic po splastnosti a platit v čas..stačí zavolat na zákaznickou linku..řešila jsem to před 2 dny.. @deeni @veronika6913

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel