Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@arinecka píše: Více
@Aries6 píše: Více
Že? Nechápali, že to nevíme, že určitě kecame
![]()
@Dahlia0409 a jeste jsem si vyslechla, ze nejsem normální, kdyz to dneska jde vědět a ja nechci.
@izabe píše: Více
Uz to je pekne trapny ze? Bych ty anonymy uplne zrusila ![]()
Tak to nám naštěstí neříkali, ale byli jsme divní. Tak jsem stále opakovala, že to je jako bych věděla, co dostanu na Vánoce za dárky ![]()
Je brzy. Mně tvrdili v 17tt, že to vypadá spíš na kluka. A mám holku. ![]()
@plesata_katastrofa píše: Více
Nevím, kam všichni pořád tak honem chvátají
Honem k Dr, honem pak potvrdit pohlaví, atd
@Anonymní píše: Více
Sex: female jsi byla nejspis ty.
U me se doktorka v tomto tydnu nespletla, ale u kamaradky treba jo. Kazdopadne je pravdepodobnejsi, ze to bude kluk. Uvidis na dalsi prohlidce.
Mne kolem 19tt rekla dr., ze to bude kluk, a pak za tyden jsme meli 2.screening a tam nam rekli, ze to bude holka ![]()
Takze cekame co vyleze a mame jmeno pro obe situace ![]()
Jsi teprve 13+1 doktoři to ještě pořádně neupřesní prostě si počkej az to bude vidět lépe nikam se nežeň máš ještě několik měsícú před sebou ![]()
Ve 13 tt má jen pohlavní hrbolek, je brzo. Nám přesto doktorka řekla, že to bude určitě kluk. Mně se to nějak nezdálo, pořád jsem tu fotku zkoumala a došla jsem k závěru, že to spíš odpovídá na holčičku, ten sklon pohlavního hrbolku, no blázen
na druhém utz už to byla „zřejmě spíš holčička“, ale nebylo to dobře vidět a než jsme se dočkali 3. a potvrzujícího ultrazvuku, začalo mi to být už úplně jedno. Oblečení jsem stejně měla všechno bílé a kočárek šedivý z druhé ruky. Jo a je to holka. A říká mi kámo, nosí chlapecké oblečení a když vidí hřeben, tak zdrhá ![]()
Asi tak
A ty řeči, že to beztak víme a nechceme říct, to mě strašně bavilo ![]()
Ve 13. týdnu bych těch „100 %“ ještě nebrala úplně doslova 😊 I když je na ultrazvuku něco vidět, poloha miminka nebo úhel může někdy klamat.
Jsem na tom velmi podobně. Včera jsem byla na kontrole miminko odpovídalo 13+0 a dle mojí doktorky jasný stoprocentní chlapeček. Holčičku jsem si moc přala. Doufala jsem tedy, že dnes na screeningu řeknou, že to tak jisté není. Ale i podle doktorky na screeningu na 95% chlapeček.. Jednoho chlapečka už doma máme a tak moc jsem si přála holčičku
Se 100% jistotou to před porodem neřekne nikdo, pokud to tvrdí, tak by měl možná vrátit diplom. I u screeningů není nic se 100% jistotou, proto u vyšetření většina lékařů říká, že s největší pravděpodobností je to tak nebo tak.