Může se doktor splést se u pohlaví dítěte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9276
18.8.26 18:54
@arinecka píše: Více
:lol: Tady je každý druhý dotaz jako anonym. Věřím, že by i otázku “jaké je venku počasí?” někdo založí anonymně, protože je to top secret dotaz a co kdyby se o tom dozvěděl někdo z rodiny :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16922
18.8.26 19:51
@Aries6 píše: Více

Že? Nechápali, že to nevíme, že určitě kecame 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25341
18.8.26 19:54

@Dahlia0409 a jeste jsem si vyslechla, ze nejsem normální, kdyz to dneska jde vědět a ja nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35058
18.8.26 19:56
@izabe píše: Více

Uz to je pekne trapny ze? Bych ty anonymy uplne zrusila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16922
18.8.26 20:11

Tak to nám naštěstí neříkali, ale byli jsme divní. Tak jsem stále opakovala, že to je jako bych věděla, co dostanu na Vánoce za dárky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.26 20:14

Je brzy. Mně tvrdili v 17tt, že to vypadá spíš na kluka. A mám holku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16922
18.8.26 20:17
@plesata_katastrofa píše: Více

Nevím, kam všichni pořád tak honem chvátají :nevim: Honem k Dr, honem pak potvrdit pohlaví, atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1525
18.8.26 20:18
@Anonymní píše: Více

Sex: female jsi byla nejspis ty. :mrgreen: U me se doktorka v tomto tydnu nespletla, ale u kamaradky treba jo. Kazdopadne je pravdepodobnejsi, ze to bude kluk. Uvidis na dalsi prohlidce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1919
18.8.26 20:25

Mne kolem 19tt rekla dr., ze to bude kluk, a pak za tyden jsme meli 2.screening a tam nam rekli, ze to bude holka :mrgreen:
Takze cekame co vyleze a mame jmeno pro obe situace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.26 21:07

Jsi teprve 13+1 doktoři to ještě pořádně neupřesní prostě si počkej az to bude vidět lépe nikam se nežeň máš ještě několik měsícú před sebou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
18.8.26 22:33

Ve 13 tt má jen pohlavní hrbolek, je brzo. Nám přesto doktorka řekla, že to bude určitě kluk. Mně se to nějak nezdálo, pořád jsem tu fotku zkoumala a došla jsem k závěru, že to spíš odpovídá na holčičku, ten sklon pohlavního hrbolku, no blázen :lol: na druhém utz už to byla „zřejmě spíš holčička“, ale nebylo to dobře vidět a než jsme se dočkali 3. a potvrzujícího ultrazvuku, začalo mi to být už úplně jedno. Oblečení jsem stejně měla všechno bílé a kočárek šedivý z druhé ruky. Jo a je to holka. A říká mi kámo, nosí chlapecké oblečení a když vidí hřeben, tak zdrhá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.26 22:43

Asi tak :lol: A ty řeči, že to beztak víme a nechceme říct, to mě strašně bavilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
19.8.26 08:06

Ve 13. týdnu bych těch „100 %“ ještě nebrala úplně doslova 😊 I když je na ultrazvuku něco vidět, poloha miminka nebo úhel může někdy klamat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
28.8.26 23:49

Jsem na tom velmi podobně. Včera jsem byla na kontrole miminko odpovídalo 13+0 a dle mojí doktorky jasný stoprocentní chlapeček. Holčičku jsem si moc přala. Doufala jsem tedy, že dnes na screeningu řeknou, že to tak jisté není. Ale i podle doktorky na screeningu na 95% chlapeček.. Jednoho chlapečka už doma máme a tak moc jsem si přála holčičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
2.9.26 09:48

Se 100% jistotou to před porodem neřekne nikdo, pokud to tvrdí, tak by měl možná vrátit diplom. I u screeningů není nic se 100% jistotou, proto u vyšetření většina lékařů říká, že s největší pravděpodobností je to tak nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí