Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, nevim jestli ti to ještě pomůže, měla jsem na začátku těhu cystu na vaječníku snad 3cm, sledovalo se to a doktorka mi říkala že kdyby se zvětšovala nebo nezmenšovala tak se to odsává, naštěstí se mi cysta sama vstřebala, prý je to docela běžné v těhotenství a jak se všechno v podbřišku roztahuje tak cysta vymizí.. jak jsi na tom teď? ![]()
@Anonymní píše: Více
Ahoj, už jsem měla kontrolu. Cysta největší měla 5,5 a na kontrole 3,5.Další kontrolu mám zase po měsíci, takže snad to bude dobrý. Diky že jsi aspoň ty napsala ![]()
Tak to je dobře, že se ti zmenšuje, držím palce, ať zmizí časem úplně a máš klid..
prý jak se tam mimi zvětšuje tak se ty cysty často samy vstřebají.. já už jsem ve 33tt a po cystě ani památky..
Ahoj, byla jsem na screeningu ve 13tt. U miminka vše dobrý, ale u mě našla doktorky cysty.Dve menší kulaté, třetí velká kulatá. Nikdy jsem netrpěla, v žádném těhotenství jsem je neměla. Moje gyndarka to má ve středu zkontrolovat a v případě zvětšení se ihned dostavit zase knim na Utz.Ma někdo zkušenost? Bojím se… děkuji.Popr.se se stim dělá?