Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj maminky,
Našla by se tu nějaká mamina, která by mě uklidnila: byla jsem na druhém screeningu (foto níže). Chtěla bych se zeptat, zdali má malej rty v pořádku a zda se nejedná o roštěp rtu… přijde mi že horní ret je větší, vystouplejší. Doktorka mi však řekla, že je vše ok. Ale na toto jsem se bohužel nezeptala. Na první dobrou jsem si toho nevšimla, až doma na to koukám a přijde mi to divné.
Napište mi svůj názor, jestli je to v pořádku.
Na další kontrolu jdu až za 5 týdnů.
Díky
Kdyby bylo něco špatně, tak by ti to řekli, neboj ![]()
Je to fotka, mam spoustu fotek kde neco nejde videt, poznat, nejsou hezky..nestresovala bych se ![]()
Jeste se muzes objednat nekam na 4D ultrazvuk, tam jde ten obličej videt hezky ![]()
Tady bych i váhala, kde je nos.:-) Pokud doktorce věříš, zavokej jí, objednej se znova, a nebo ji napiš. A nebo se objednej jinam. Prbní utzv. Je důležitej, a laik fakt nepozná nic. Ale pokud ti řekka vše ok, Tak tam prostě roštěp není. Ten se kontroluje vždycky. A problem ho poznat. neni
Kdyby byl problém, tak to doktorka vidí a řekne ti. Ty fotky jsou vždy dost rozmazané a nepřesné. Nemá cenu na nich studovat detaily
Jako že to líp pozná někdo na internetu z fotky než doktorka, která se dívala živě na ultrazvuku?
Tak se objednej na dalsi ultrazvuk který si zaplatíš nebo na 3D.
Rozštépové vady jsou jedny u těch, které se při screeningu kontroluji. Pokud by měla. dr. podezření, pošle tě na podrobnéjší vyšetření.
Jeee… moje dcera vypadala ve 34tt na utz jako Shrek a to nekecám. Bála jsem se co ze mě vyleze.
@1loksha1 píše: Více
Ahoj,
když ti lékařka řekla, že je vše v pořádku, tak je vše v pořádku a na toto by tě určitě upozornila. Rozštěp by určitě řešila.
![]()
Doktorka by se zmínila, kdyby bylo něco špatně, rozštěpové vady zrovna kontrolují🙂 Dcera měla na ultrazvuku ve 13tt nos jak Pinocchio, až jsem se lekla, ale vylezla s dokonalým knoflíčkem😉