Neplánované těhotenství - interrupce??

34
15.8.26 11:29

Neplanovane tehotenstvi - interrupce??

Zdravim vsechny,
stala se mi neplanovana situace, jsem tehotna. Jedno dite mam -otec nejevi zajem, diteti je skoro 7. Nyni se rok stykam s muzem, ktery zije se svou expartnerkou a zjistila jsem, ze jsem tehotna. Co ted? Sama na dve deti? Ten muz si dite chce nechat, ale ja z nej necitim jistotu ani stabilitu, kdyz nebyl za cely rok schopny se od sve exparnerky odstehovat. Takze zvladla bych to sama? Ziju v najmu, prvni dite ted pujde do skoly, to jsou vyssi vydaje, financne to momentalne s jednim ditetem zvladam, ale dve? Sakra… byla jsem rozhodnuta pro interrupci, mam vyrizenou zadost, naplanovany termin i zaplaceny zakrok. Ale mam to naplanovany az na konec pristiho tydne. Dr. V nemocnici mi pri prohlidce rekla, ze se zacina objevovat srdecni akce, sakra proc me to rika, kdyz jsem tam prisla s tim, ze mam od sveho gynekologa zadost na miniinterrupci?! Rozhodilo me to a zacala jsem premyslet, jestli je me rozhodnuti spravne. Abych toho nelitovala. Nikdy jsem interrupci nepodstupovala, co kdyz v budoucnu uz tehotenstvi nebude mozne? Ale chci druhe dite s nejistym clovekem? Mam ho hodne rada, ale spolehnout se na nej nemuzu. Mame za sebou rok jak na houpacce, nahoru a dolu. Nevim co mam delat… vim, ze to za me nikdo nerozhodne, asi jsem se potrebovala jen vypsat, nebo si precist vase zkusenosti? Diky vsem!

Příspěvek upraven 15.08.26 v 11:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15270
15.8.26 11:33

Interupce. Dvě děti, každé s jiným..ty samozivitelka..to se o tebe pak chlapi poperou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16886
15.8.26 11:40
@Anonym58585 píše: Více

Jako že z rodičáku budeš živit dvě děti? Nebo máš polštář, ze kterého můžeš brát?

Příspěvek upraven 15.08.26 v 11:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9200
15.8.26 11:41

Co na to říct, tady se fakt budeš muset rozhodnout sama za sebe, zvlášť pokud ten chlap není podle tebe úplně spolehlivý. Může to dopadnou stejně jako u prvního dítěte - budeš na vše sama, zájem otce nebude anebo naopak ti muže dělat problémy (záleží jak moc dobře ho znáš).
Propočítej si své finanční možnosti, zvaž možnou (ne)aktivitu toho muže jako otce a celkově schopnost se starat o 2 děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.8.26 11:43

@Dahlia0409 pochopitelne mam neco nasetreno, ale urcite to neni na to, abych z toho zivila 2 deti po dobu 3 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36855
15.8.26 11:44

Šla bych na potrat. A hlavně se nauč pořádně chránit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16886
15.8.26 11:45

Takže jde skloubit dvě děti a jít brzy do práce? Byla by pomoc s hlídáním, nebo práce taková, abys mohla vodit a vyzvedávat dítě třeba už z DS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.8.26 11:47

@Dahlia0409 ano, deti a praci s tim, kde pracuji ted skloubit lze, mam uzpusobenou pracovni dobu prave skrz dite, ktere mi letos ukoncilo skolku

Příspěvek upraven 15.08.26 v 11:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12823
15.8.26 11:48

Interupce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.8.26 11:51

Diky vsem co pisete interrupce, asi nechci znat vas nazor, ale spise zkusenosti tech, co se rozhodovaly, zda nasledne litovaly? Vycitaly si to? Nejsem hloupa a vim, ze interrupce je rozumne reseni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36855
15.8.26 11:57

Tak to ti asi řekne málo kdo ze lituje ze mel dite.
A jak se k tomu teda staví ten chlap? Chce dítě, tak Ok. Kdy se teda nastehuje k tobě a začnete žít jako dva lidi co spolu čekají dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.8.26 12:01

@JancaS84 zacal hledat vetsi bydleni tady v okoli, nicmene ja s nim ted nekomunikuji protoze jsem nechtela aby me presvedcoval a motal mi hlavu, nebot jsem do vcerejsi navatevy v nemocnici mela jasno, az jak jsem zminila me lekarka rozhodila tou srdeční akci. Proto me to od vcera hloda v hlave a zajimaji me nazory zen, ktere interrupci podstoupily.

Příspěvek upraven 15.08.26 v 12:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5177
15.8.26 12:02

Ty nejhloupější ženské jsou nejplodnější. Ty chytřejší vědí, že existuje něco jako antikoncepce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15867
15.8.26 12:04

Tak je pak volba jasná, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.8.26 12:05

@884135 wau, ne kazda zena muze antikoncepci skrz své zdraví uzivat. Pochopitelne provozuji chraneny sex, jinak by toto nebylo prvni neplanovane tehotenstvi! Diky za zcela neadekvátní prispevek! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí