Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonym58585 píše: Více
Tak je tu kondom.Nebo zase nějaká nová výmluva?
Přes jakou antikoncepci si otěhotněla?
Nejsem hloupá, proto spím rok s chlapem co žije s jinou ženou a ani se neumím chránit ![]()
@Serpentini píše: Více
Bude to jaderná inženýrka minimálně s IQ 160 ![]()
Rekla bych chlapovi, at mi posle 300 000, jako zajisteni a pak zacnu brat jeho nazor na vedomi
datum interuoce mas, takze do toho data buď pošle, nebo nepošle
nemusis to rozhodovat ty, nech to rozhodnout jeho ![]()
@schnulla neuzivam antikoncepci, chranili jsme se kondomy. Coz bylo v jeho rezii a ani ja sama neverim, ze pres kondom lze otehotnet, ale vzhledem k tomu, ze jsem od neho pul roku poslouchala, ze semnou chce dite na to mam svuj nazor.
Tak asi by to chtělo se s nim sejít a jako dva dospělý lidi si o tom promluvit. Samozřejmě bych brala trochu s rezervou jestli bude slibovat hory doly a kdo vi co ještě.
Konečné rozhodnutí bude na tobě, bohužel za blbost se platí a spát s chlapem bez ochrany, který spí ještě se svou ex byla ta chyba největší.
Takze jsi otehotnela pres kondom ktery neprasknul?
A ty po tomhle uvazujes, ze si to nechas?
to by mi teda 300 tisic nestacilo, to bych chtela minimalne garsonku ![]()
Tak to se nezlob jsi úplně hloupá. Ke kondomu existují ještě další ochrany jako pesary, pharmatex a dalsi a dalsi. A kdyz si po sexu ani kondom nezkontrolovala tak nevim co se ted divíš. ![]()
Udělal na tebe pěkný podraz a ty si tomu šla naproti.
@884135 píše: VíceŽádná antikoncepce nemá garantovanou 100% účinnost ani při správném používání a lidský faktor ji může ještě snižovat. Podle statistik je spolehlivost kondomu v běžném životě, kde dochází k chybám, zhruba 82 % (za rok otěhotní asi 18 ze 100 žen). Otěhotnět s kondomem není tedy žádná rarita. Nechápu, PROČ má v každé diskuzi na toto téma někdo potřebu si tímto do zakladatelky kopnout. Však ona už to ví nejlíp sama.
to si děláš srandu? Jak v jeho režii??? Proboha, kdyby mi tohle chlap říkal, tak bych se fakt obávala, že ten kondom propíchne aby se ta “nehoda” fakt stala (ještě s ohledem na jeho žití s ex). Fakt na ten potrat jdi, ten chlap se už dostatečně vybarvil, aby si šel za svým
@schnulla píše: Více
Ano, to je, nicméně jestli ten kondom trochu upravil, tak to těhotenství zase takové překvapení není ![]()
Ja bych spis byla rada, za sdileni vlastnich zkusenosti, jake jsou pocity po interrupci, vsude ctu, jak to ma psychicke dopady az po vykonu. ![]()