Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@884135 píše: Více
a ještě jí ten blb půl roku melduje, že si s ní přeje dítě a ona mu přesto věří, že používá kondomy tak jak se má ![]()
Myslim si, že málo kdo napíše, že lituje že si to dítě nechal.
Taky znám někoho, kdo už 12 let lituje interrupce, ale to asi proto, že ta dotyčná ještě žádné dítě neměla a dodnes nemá.
No. Je to těžké rozhodnutí, tak držím palce, aby bylo správné ![]()
Ale opravdu počítej s tím, že na ty 2 děti sama budeš a upřímně…. 2 jsou fakt už jiný level.
@Anonym58585 píše: Více
Dnešní interrupce ti fakt neudělá problém s budoucím otěhotněním…nejsou 60 léta…taky záleží kolik ti je, pokud si mladá nenechala bych si to.
Já měla dvě, ale nejsem typ co tak hrozne proziva.. Zadny dopad jsem neměla, ale bylo to uz davno, kdy antikoncepce jeste nebyla samozrejmosti
@Anonymní píše: Více
Tak kondom není úplně spolehlivá ochrana. Kdyby byl, tak tu nejsem. Doporučuje se používat v kombinaci ještě s něčím.
@Serpentini píše: Více
u chlápka, který hlásá,, že chce dítě, není kondom žádná ochrana
@Anonymní píše: Více
Už je jí třicet a už má druhé dítě s druhým chlapem. Ani s jedním neplánuje žít. Asi jsem z jiné planety, když mi přijde třetí dítě u takové ženy luxus.
Úplně nechápu, proč Tě zmínka o srdíčku tak rozstřelila. Potrat volíš z vlastního rozhodnutí.
Máš jasno.
Jinak ano, znám ženu která litovala. Znám i ženu, která potrat volila jako logické rozhodnutí a pak si dala post abortivní syndrom a taky z vyprávění několik žen, které to vůbec neřešily.
K čemu Ti bude příběh té která litovala, v jejích botách nechodíš. Stejně nikdo ve Tvých.
K tomu chlapovi a antikoncepci se vyjadřovat lze těžko. On do tebe hučí 6 měsíců, že chce dítě a ty necháš ochranu na něm.
A pak se divíš, že jsi těhotná.
Kdo chce kam pomozme mu tam…
Příspěvek upraven 15.08.26 v 19:13
Jako že je propíchal? Nebo sis nevšimla, že ho nemá?
Tak pokud tě rozhodilo, když ti dr. řekla, že se začíná objevovat srdeční akce, tak ty výčitky prostě budou a velké.
@kyslík píše: Více
Ten chlap je divnej. Znají se rok. Půl roku vykládá, že chce se zakladatelkou dítě.
Tipuju, že kondom prošel opravdu jeho pravou = neštítí se jakéhokoliv podrazu.
Mega red flag!
Nicméně zakladatelka tomu šla hodně naproti.
@Rosebery píše: Více
Třeba viděl příležitost jak se k zakladatelce nastěhovat (jestli bydlí u ex a nemá na to se osamostatnit
).