Split a špinavá voda?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
97
23.8.21 23:06

Split a špinavá voda.?

Zdravím, v září jedeme do Splitu.. všichni nás straší, že je tam špinavá voda, jelikož se tam nachází přístav… Tudíž bych se chtěla zeptat tady, kdo tam byl a má zkušenosti. Děkuji za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
23.8.21 23:11

Ahojky, když už to máte zaplacený, tak se nedá nic dělat, ale pravda je, že Split nic moc.. Jezdíme a máme aparťák na Brači, je to necelá hodina trajektem Jadrolinou. Určitě se zajeďte podívat. Brač Supetar, budeš koukat jak je to tam nádherný. Krásnou dovču :palec:

• Citovat
  • Upravit
97
23.8.21 23:16

Zaplatit máme teď 25. A mám trošku obavy, bude to mé poprvé, ale zase si říkám, že dojet se dá kamkoliv 😄 a co se týče ubytování, jsem moc náročná, takže soukromí je pro mě priorita. Máme tam prázdninový dům docela na samotce, což mi vyhovuje.. kdybych neměla uřvaný dítě, klidně bych do apartmánu šla 🤣 tak uvidíme a necháme se překvapit, snad mile 🙈 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.21 23:31
@Dzejny.m píše:
Zaplatit máme teď 25. A mám trošku obavy, bude to mé poprvé, ale zase si říkám, že dojet se dá kamkoliv 😄 a co se týče ubytování, jsem moc náročná, takže soukromí je pro mě priorita. Máme tam prázdninový dům docela na samotce, což mi vyhovuje.. kdybych neměla uřvaný dítě, klidně bych do apartmánu šla 🤣 tak uvidíme a necháme se překvapit, snad mile 🙈 🙏🏻

Napíšu ti Sz a pošlu foto. :palec:

• Citovat
  • Upravit
97
23.8.21 23:34

Dobře 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.21 00:06

Zahoď obavy a jeď. :-) Osobně bych si přímo Split nevybrala, máme radši menší městečka, třeba Brelu, Trogir, Rabac. Ale v Chorvatsku je to krásné všude. Už druhý rok nám tam dovolená nevyšla - letos nečekaně, ještě před týdnem jsme se už viděli u Jadranu. :( A jsem si jistá, že i kdybych jela na „nejošklivější“ místo Chorvatska, líbilo by se mi tam. Vždycky záleží, jak to člověk bere a jak to vnímá.

• Citovat
  • Upravit
1711
24.8.21 09:11

Split opravdu není moc koupací město. Jedině vyjet na pláž mimo Split. My jsme letos byli v Trogiru, což je hned u Splitu, a voda byla opravdu víc špinavá než třeba minulý rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
24.8.21 16:03

@Angry_birds My nakonec dali na paní a jedeme na Brač a už se moc těšíme 😁
Tak jsem aspoň ráda, jakému místu se máme vyhnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová