Spodní nit
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
spodní nit
Švadlenky prosím o radu:Nejde mi vytáhnout spodní nit.Doteď vše fungovalo, ale chtěla jsem něco ušít na jemné látce a už mi to nešlo prošít-steh nedržel v látce.Tak jsem vše znovu navlékla a posparavovala, ale už mi nešla ani vytáhnout spodní nit.Děkuji za radu.Katka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
nemáš tam někde dole chuchvalec z té nitě, co se ti vytrhávala? 6e by to bylo někde zaseklé… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nejčastěji je špatně nasazená jehla, takže kouknout jestli není otočená,není ohnutá, a jestli je nasazená až na doraz, a zda je správně navlečená nit. Pokud ani potom nejde vyt´áhnout nit, tak je hnutý chapač, a to je už na opraváře
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už jsem to měla i rozebrané a pořád nic.Zkusím ještě tu jehlu vyměnit.Děkuji za rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Špatně provazující nitě
Ahojky holky mám prosbu,
Zoufale se snažím najít radu jak na špatné provazování nití v šicícm stroji.
Moc prosím, jsem amatérka, ale netuším co s tím. Cívku jsem navinula dvakrát, ale mám levný stroj, a do zítra musím mít došitou kabelku a jsem bezmocná. Ani steh nenní pevný. Neporadily by jste mi prosím, čím to může být?
S díky Eva
- Citovat
- Upravit
spodní nit
Někde na šicím stroji byste měla mít kolečko na utahování vrchní a spodní nitě. Ať Vám to manžel utáhne nebo povolí. Je nutno to zkoušet několikrát. Záleží na druhu látky a síle jehly.
- Citovat
- Upravit