Spodní nit

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13.10.11 09:05

spodní nit

Švadlenky prosím o radu:Nejde mi vytáhnout spodní nit.Doteď vše fungovalo, ale chtěla jsem něco ušít na jemné látce a už mi to nešlo prošít-steh nedržel v látce.Tak jsem vše znovu navlékla a posparavovala, ale už mi nešla ani vytáhnout spodní nit.Děkuji za radu.Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
487
13.10.11 09:12

nemáš tam někde dole chuchvalec z té nitě, co se ti vytrhávala? 6e by to bylo někde zaseklé… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
13.10.11 11:49

nejčastěji je špatně nasazená jehla, takže kouknout jestli není otočená,není ohnutá, a jestli je nasazená až na doraz, a zda je správně navlečená nit. Pokud ani potom nejde vyt´áhnout nit, tak je hnutý chapač, a to je už na opraváře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.11 12:02

Už jsem to měla i rozebrané a pořád nic.Zkusím ještě tu jehlu vyměnit.Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva Ben
19.7.12 15:25

Špatně provazující nitě

Ahojky holky mám prosbu,

Zoufale se snažím najít radu jak na špatné provazování nití v šicícm stroji.
Moc prosím, jsem amatérka, ale netuším co s tím. Cívku jsem navinula dvakrát, ale mám levný stroj, a do zítra musím mít došitou kabelku a jsem bezmocná. Ani steh nenní pevný. Neporadily by jste mi prosím, čím to může být?

S díky Eva

• Citovat
  • Upravit
hhhhhhhhhhhhhhhh
20.7.12 11:09

spodní nit

Někde na šicím stroji byste měla mít kolečko na utahování vrchní a spodní nitě. Ať Vám to manžel utáhne nebo povolí. Je nutno to zkoušet několikrát. Záleží na druhu látky a síle jehly.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat