Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky,
kdo máte zkušenosti s Bugaboo Bee+ prosím podělte se
hrozně se mi líbí, tak si pohrávám s myšlenkou, že opět rozšířím vozový park ![]()
Zajímá mě všechno
Moc vám děkujii ![]()
Máte zkušenost s Bugaboo Bee Plus?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee PlusTak to mě taky zajímá, taky si ho chystám koupit. Zatím jsem ale ani nezjistila, kde ho mají vystavenej. Chci ho v žlutočerné barvě. ![]()
Mají ho určitě v Babyparku ![]()
Já mám Bugaboo Bee a jsem spokojená maximálně. Kupovala jsem schválně ten starší model, co jsem četla recenze, tak s ním byli maminky víc spokojené. Hlavně s kolečkama a stříškou. Ale jinak myslím že i Bee+ je super kočárek a doporučuju.
@Tedys píše:
Mají ho určitě v Babyparku
Já mám Bugaboo Bee a jsem spokojená maximálně. Kupovala jsem schválně ten starší model, co jsem četla recenze, tak s ním byli maminky víc spokojené. Hlavně s kolečkama a stříškou. Ale jinak myslím že i Bee+ je super kočárek a doporučuju.
Jo? A já tam byla a neměli ho vystavenej, že prý vždycky když přijde, tak je hned pryč.
Aha, tak už je to asi jinak, já jsem se na něj byla podívat v Brně a tenkrát ho tam měly vystavený, ale už je to delší dobu.
Holky a jde k Bugaboo přidělat nějaké madlo, univerzální, nebo z jiného kočárku? Koukala jsem, že originál neexistuje… ![]()
@dada12 Já jsem koukala na stránky babyparku - a měli by ho na Čerňáku mít ![]()
@ilyz píše:
@dada12 Já jsem koukala na stránky babyparku - a měli by ho na Čerňáku mít
ajo, máš pravdu, tak se tam stavim ![]()
@dada12 píše:
ajo, máš pravdu, tak se tam stavim
Já asi taky, na kukačku
Líbí se mi All Black - černá konstrukce ![]()
@ilyz píše:
Já asi taky, na kukačkuLíbí se mi All Black - černá konstrukce
Tak ten je fakt hustej. Jo a ségra mi řekla, že Bugaboo bee + vypadá jak " kriplkára " ![]()
@dada12
No, mě připadá jako takovej brouk
… Je to takovej krásnej paskvil ![]()
@dada12 To teda je
.. ale zatím jsme se o něm moc nedozvěděli
tak snad se někdo ještě přidá ![]()
Já mám madlo univerzální, originál fakt není
Aspoň teda u beečka, u pluska jsem to nestudovala. Projděte si tady diskuze, já myslím, že určitě něco najdete, psalo se tady o nich už docela dost.
Máme nový Bugaboo Bee+ asi 14 dní. Je opravdu lehoučký a nabízí více možností než ten původní. My jsme si B.Bee vybrali hlavně proto, že to je téměř jediný golfáček, který lze otočit směrem k sobě. Chci mít ještě malého (10. měsíců) otočeného k sobě a vidět na něho. Pak lze opěrátko snížit na polohu leh, což většina golfek taky nemá. Pokud je dítě ještě malé a dost přes den venku spí, tak to taky přijde vhod. Taky jsme si pořídili sluneční stříšku, která se dá úplně stáhnout a na dítě nesvítí sluníčko. Je to praktičtější než slunečník (viz. foto). Cena je vyšší, ale zpracování a materiály odpovídají kvalitě.