Společenská hra Activity

Napsat příspěvek
Velikost písma:
864
1.1.16 16:59

Ahoj, my máme ty zlaté a znám i ty klasické zelené, ty jsou podle mě lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
1.1.16 17:01
@claire2 píše:
@Kotatko03 děkuji :) jinak máte ještě tip na další společenské hry..které stojí za to?

nás třeba hodně baví Party Alias (http://www.albi.cz/…party-alias/)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
1.1.16 17:02

@Meha jj už jsem o ní slyšela..vypadá dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
1.1.16 17:04
@Princess-ka píše:
@claire2 Mame radi UBONGO

ta je taky suprová :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
1.1.16 17:30

@claire2 Mám zkušenost s originálními, s druhým dílem i s těmi Gold, které se mi nejvíc líbí a tak jsem si je i pořídila. V podstatě je to asi jedno, u těch Gold si člověk může vybrat sám z nabídky, co chce předvádět (u těch zelených je dopředu daná činnost) a u Gold jsou navíc i pořekadla a pranostiky, které jsou pro všechny. U těch klasických je pro všechny v podstatě to samé, co normálně. Ale myslím, že koneckonců je to jedno a cena kolem 500,– je hezká ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
4.1.16 18:36

@Petule030 o nemáš náhodou zkušenosti i activitami compact? http://cestovni-hry.heureka.cz/…ity-kompakt/?… chápu, že se jedná o cestovní verzi..ale liší se nějak hodně o tech klasických..např..jestli je tam třeba méně políček (úkolů) nebo tak něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
4.1.16 20:14

@claire2 Tak s těmihle jsem se nesetkala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
16.1.16 22:52

Ahoj holky, oživuji diskuzi. Prosím ty z vás, které znáte obě verze - originál i zlaté. Dcera (11 let)má za týden narozeniny a chce je koupit, má vyzkoušené ty zlaté a chtěla by ty. Většinou píšete, že ty originál 2 jsou lepší, můžete napsat v čem? Jenom v tom, že je předem určené, co se má dělat a nedá se vybrat, nebo ještě v něčem jiném? Moc díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
16.1.16 23:01

@hanyny Ty zlaté mi přijdou pro děti dost těžší. Občas i já nevím, co některá slova znamenají :oops: Když jsem třeba pantomimou předváděla viagru, tak nevím nevím, co by dítko předvádělo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
16.1.16 23:06

My jsme si ty zlaté na zkoušku půjčili a dnes hráli a vybírali jsme všichni pořád ty nejjednodušší věci. Tak mám obavu, že s možností volby by jsme se k těm složitějším výrazům s dětmi ani nedostali a ty jednodušší by byly brzo obehrané…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
16.1.16 23:21

@hanyny Na druhou stranu karet je tam fakt hodně, takže hned tak byste možnosti zpaměti neznali :lol: Pro 11ti letou dívku bych spíš sáhla po těch originálních ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
16.1.16 23:30

@Petule030 Díky za radu. Taky se přikláním k originálu, ale nevím, jestli dceru přesvědčím. Už se vzhlédla v těch zlatých. Líbí se jí tam figurka toho koně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí