Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, my máme ty zlaté a znám i ty klasické zelené, ty jsou podle mě lepší.
@claire2 píše:
@Kotatko03 děkujijinak máte ještě tip na další společenské hry..které stojí za to?
nás třeba hodně baví Party Alias (http://www.albi.cz/…party-alias/)
@Princess-ka píše:
@claire2 Mame radi UBONGO
ta je taky suprová ![]()
@claire2 Mám zkušenost s originálními, s druhým dílem i s těmi Gold, které se mi nejvíc líbí a tak jsem si je i pořídila. V podstatě je to asi jedno, u těch Gold si člověk může vybrat sám z nabídky, co chce předvádět (u těch zelených je dopředu daná činnost) a u Gold jsou navíc i pořekadla a pranostiky, které jsou pro všechny. U těch klasických je pro všechny v podstatě to samé, co normálně. Ale myslím, že koneckonců je to jedno a cena kolem 500,– je hezká ![]()
@Petule030 o nemáš náhodou zkušenosti i activitami compact? http://cestovni-hry.heureka.cz/…ity-kompakt/?… chápu, že se jedná o cestovní verzi..ale liší se nějak hodně o tech klasických..např..jestli je tam třeba méně políček (úkolů) nebo tak něco?
Ahoj holky, oživuji diskuzi. Prosím ty z vás, které znáte obě verze - originál i zlaté. Dcera (11 let)má za týden narozeniny a chce je koupit, má vyzkoušené ty zlaté a chtěla by ty. Většinou píšete, že ty originál 2 jsou lepší, můžete napsat v čem? Jenom v tom, že je předem určené, co se má dělat a nedá se vybrat, nebo ještě v něčem jiném? Moc díky za rady.
@hanyny Ty zlaté mi přijdou pro děti dost těžší. Občas i já nevím, co některá slova znamenají
Když jsem třeba pantomimou předváděla viagru, tak nevím nevím, co by dítko předvádělo ![]()
My jsme si ty zlaté na zkoušku půjčili a dnes hráli a vybírali jsme všichni pořád ty nejjednodušší věci. Tak mám obavu, že s možností volby by jsme se k těm složitějším výrazům s dětmi ani nedostali a ty jednodušší by byly brzo obehrané…
@hanyny Na druhou stranu karet je tam fakt hodně, takže hned tak byste možnosti zpaměti neznali
Pro 11ti letou dívku bych spíš sáhla po těch originálních ![]()
@Petule030 Díky za radu. Taky se přikláním k originálu, ale nevím, jestli dceru přesvědčím. Už se vzhlédla v těch zlatých. Líbí se jí tam figurka toho koně. ![]()