Společná oslava - oslavit dříve
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
My ted taky slavili o temer mesic driv, meli jsme na to duvod
Jinak jsme taky zvazovaly jeste s jednou maminkou spolecnou oslavu, protoze decka maji narozky blizko sebe a se nam krizily terminy…pokud maji stejny okruh kamaradu, za me je to rozumne, nez aby kolovali kazdy tyden na jinou oslavu ![]()
Jinak teda, to tvoje dite je to posledni? Jestli nechces slavit driv tak neslav
Jestli to je jine dite, tak to neres, jestli slavi driv
Nebo to to tvoje dite mezi oslavenci neni?
Příspěvek upraven 08.07.24 v 19:54
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
My jsme to tak udelali. Dcery kamaradka ma narozeniny prvni pulku cervna a nase koza druhou pulku cervence. Vedeli jsme, ze jinak spolu nemaji sanci pozdeji cokoliv oslavit (prazdniny, tabory, dovoleny apod…).,a uplne v pohode, holky si to uzily i s jinymi detmi ze tridy..tenkrat treti trida..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marcellia : jo no, to je dalsi vec..ja jsem prazdninova taky…za nas se teda uplne tyhle detske oslavy nedelaly, az jako starsi…ale jednou jsem slavila spolu s moji lednovou nejlepsi kamaradkou nekdy asi v dubnu…na pul cesty
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Beruska999999 píše: Více
Ano, moje dítě je to poslední. Bylo by mi líto, že dvě děti mají oslavu spolu a naše dítě samotné, s rizikem, že nemusí ti ostatní přijít. A ano, sobecky říkám, že i ta celá organizace by byla lepší ve více lidech. Jenže naše rodina je poverciva a narozeniny dříve neslavime.
- Citovat
- Upravit
Aha, no tak kdyz to vadi tobe, tak proste rekni, ze nechces, ze ti to nevyhovuje
Proc myslis, ze by ostatni neprisli? My jsme to nakonec taky rozpojily, ja nejak dospela k tomu, ze to nebude to prave orechove…a nic se nestalo ![]()
Jako na druhou stranu, aby ten nejdrivejsi cekal na posledniho, to je pro deti v tomto veku hodne no
Nebo co by sis predstavovala za variantu? Za tvoji povercivost ostatni rodiny nemuzou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pokud chtějí bojovku, špekáčky… tak konec října může být už nevhodné počasí. Pro venkovní oslavu je lepší to září.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zeptej se dítěte, jestli chce mít společnou oslavu, nebo slavit sám.
Proč bys to měla rozhodovat za něj? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Delat diteti narozeniny mesic dopředu,.je nesmysl. Prijde datum jeho narozenin a bude mu pripadat, ze zadnou oslavu nemelo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sice mam dite jeste kojence, ale prijde mi to blby. zadnou spolecnou oslavu bych nedelala.
To bude oslava jen kamaradu nebo i rodiny? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníBovaryová píše: Více
tak to je oslava s kamarády. Předpokládám, že s rodiči, babičkami atd to oslaví v ten správný čas
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn je v červenci, a moc si přál velkou oslavu narozenin, kde bude mít spoustu dětí.
A jelikož vloni šel do první třídy, tak jsem pozvala všechny děti ze třídy na září.
V tom červenci jsme si udělali mini oslavu v cukrárně a dostal jen dárečky. V tom září to bylo obrovský. A vůbec mu nevadilo, že je slavil o 2 měsíce později. Tak bych se zařídila podle dítěte. A že to bude spoluorganizovaný, tím líp. Já bych byla ráda, že to není na mě. Tyhle věci mi moc nejdou, musela jsem si na to najmout event koordinátorku.
Příspěvek upraven 08.07.24 v 20:20
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Společná oslava by mi nevadila, ale nesměla by být ani o den dřív, z pověrčivosti. Dřív prostě narozeniny neslavíme.
My o tom uvažujeme s maminkou kamarádky dcery ze třídy, holky se hodně sblížily. Ale holky mají narozeniny téměř ve stejném termínu v říjnu, jen kamarádka je o rok starší. Ještě uvidíme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dollorres To by mi taky nevadilo. Jen dřív prostě ne. Nemá se slavit něco, co ještě neproběhlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ve školce má náš syn tři kamarády, kteří mají narozeniny cca měsíc a půl od sebe (září- říjen). Maminky napadlo, že bychom mohly dětem udělat oslavu společnou, někde venku (nejake bojovky, opékání burtu apod). Jenže jedno dite má narozeniny v polovině září a to třetí na konci října. Byl vznesen dotaz, zda to uděláme na konci září a oslavi to ten poslední dřív. Jenže je to skoro o měsíc. Mě přijde dost hloupé slavit dřív. Co si o tom myslíte?