Společná oslava - oslavit dříve

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.7.24 19:40

Společná oslava - oslavit dříve

Ahoj, ve školce má náš syn tři kamarády, kteří mají narozeniny cca měsíc a půl od sebe (září- říjen). Maminky napadlo, že bychom mohly dětem udělat oslavu společnou, někde venku (nejake bojovky, opékání burtu apod). Jenže jedno dite má narozeniny v polovině září a to třetí na konci října. Byl vznesen dotaz, zda to uděláme na konci září a oslavi to ten poslední dřív. Jenže je to skoro o měsíc. Mě přijde dost hloupé slavit dřív. Co si o tom myslíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21206
8.7.24 19:46

Ze se nekdo chce silou moci delit o naklady a organizaci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
8.7.24 19:50

My ted taky slavili o temer mesic driv, meli jsme na to duvod :nevim: Jinak jsme taky zvazovaly jeste s jednou maminkou spolecnou oslavu, protoze decka maji narozky blizko sebe a se nam krizily terminy…pokud maji stejny okruh kamaradu, za me je to rozumne, nez aby kolovali kazdy tyden na jinou oslavu :nevim:
Jinak teda, to tvoje dite je to posledni? Jestli nechces slavit driv tak neslav :nevim: Jestli to je jine dite, tak to neres, jestli slavi driv :nevim: Nebo to to tvoje dite mezi oslavenci neni?

Příspěvek upraven 08.07.24 v 19:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4049
8.7.24 19:51
@Anonymní píše: Více

My jsme to tak udelali. Dcery kamaradka ma narozeniny prvni pulku cervna a nase koza druhou pulku cervence. Vedeli jsme, ze jinak spolu nemaji sanci pozdeji cokoliv oslavit (prazdniny, tabory, dovoleny apod…).,a uplne v pohode, holky si to uzily i s jinymi detmi ze tridy..tenkrat treti trida..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
8.7.24 19:55

@marcellia : jo no, to je dalsi vec..ja jsem prazdninova taky…za nas se teda uplne tyhle detske oslavy nedelaly, az jako starsi…ale jednou jsem slavila spolu s moji lednovou nejlepsi kamaradkou nekdy asi v dubnu…na pul cesty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.24 19:56
@Beruska999999 píše: Více

Ano, moje dítě je to poslední. Bylo by mi líto, že dvě děti mají oslavu spolu a naše dítě samotné, s rizikem, že nemusí ti ostatní přijít. A ano, sobecky říkám, že i ta celá organizace by byla lepší ve více lidech. Jenže naše rodina je poverciva a narozeniny dříve neslavime.

• Citovat
  • Upravit
2986
8.7.24 20:03

Aha, no tak kdyz to vadi tobe, tak proste rekni, ze nechces, ze ti to nevyhovuje :nevim: Proc myslis, ze by ostatni neprisli? My jsme to nakonec taky rozpojily, ja nejak dospela k tomu, ze to nebude to prave orechove…a nic se nestalo :nevim:
Jako na druhou stranu, aby ten nejdrivejsi cekal na posledniho, to je pro deti v tomto veku hodne no :nevim: Nebo co by sis predstavovala za variantu? Za tvoji povercivost ostatni rodiny nemuzou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21719
8.7.24 20:06

Tak pokud chtějí bojovku, špekáčky… tak konec října může být už nevhodné počasí. Pro venkovní oslavu je lepší to září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
8.7.24 20:10

Zeptej se dítěte, jestli chce mít společnou oslavu, nebo slavit sám. :nevim: Proč bys to měla rozhodovat za něj? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21206
8.7.24 20:11

Delat diteti narozeniny mesic dopředu,.je nesmysl. Prijde datum jeho narozenin a bude mu pripadat, ze zadnou oslavu nemelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2303
8.7.24 20:12

Sice mam dite jeste kojence, ale prijde mi to blby. zadnou spolecnou oslavu bych nedelala.
To bude oslava jen kamaradu nebo i rodiny? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64981
8.7.24 20:14
@PaníBovaryová píše: Více

tak to je oslava s kamarády. Předpokládám, že s rodiči, babičkami atd to oslaví v ten správný čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
8.7.24 20:18

Syn je v červenci, a moc si přál velkou oslavu narozenin, kde bude mít spoustu dětí.
A jelikož vloni šel do první třídy, tak jsem pozvala všechny děti ze třídy na září.
V tom červenci jsme si udělali mini oslavu v cukrárně a dostal jen dárečky. V tom září to bylo obrovský. A vůbec mu nevadilo, že je slavil o 2 měsíce později. Tak bych se zařídila podle dítěte. A že to bude spoluorganizovaný, tím líp. Já bych byla ráda, že to není na mě. Tyhle věci mi moc nejdou, musela jsem si na to najmout event koordinátorku.

Příspěvek upraven 08.07.24 v 20:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44180
8.7.24 20:19

Společná oslava by mi nevadila, ale nesměla by být ani o den dřív, z pověrčivosti. Dřív prostě narozeniny neslavíme.
My o tom uvažujeme s maminkou kamarádky dcery ze třídy, holky se hodně sblížily. Ale holky mají narozeniny téměř ve stejném termínu v říjnu, jen kamarádka je o rok starší. Ještě uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44180
8.7.24 20:19

@Dollorres To by mi taky nevadilo. Jen dřív prostě ne. Nemá se slavit něco, co ještě neproběhlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat