Společná oslava - oslavit dříve
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše: Více
Přesně… my jsme taky povercivi, nebo babička byla… a narozeniny bych nikdy neslavila dříve. Já ani nikomu dříve nepřeji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1Pears1 píše: Více
Mě by to nevadilo ani dřív. Pověrčivá nejsem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníBovaryová píše: Více
Bude mit s rodinou
Slavime bezne na nekolikrat, kamarady s rodinou nemicham, navic mame prarodice a cast daleko a ne vzdy nam klapnou uplne terminy. Takze my jsme schopni „slavit“ i 3×…neci driv, neco pozdeji…a vsichni zijeme ![]()
Zakonite je teda nektera oslava „nejvetsi“ a ostatni mensi, ale jeste ani jedno dite si nestezovalo, ze ma 2-3 dorty a i ty darky dostane postupne a vic si je uzije
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nicmene…mi z toho vychazi - slavit nekde uprostred dava smysl, delat venkovni oslavu na konci zari dava smysl, zjevne o tu spolecnou oslavu v zajmu ditete i stojis… jedine, co tomu brani, je tvoje iracionalni povercivost…tak si holt musis vybrat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Společná oslava klidně. My takhle v rodině děláme běžně společně oslavy, protože každý žijeme v jiné části republiky, někdo žije i různě za hranicemi a není logisticky možné, ať se všichni sejdou např. v březnu i v dubnu. Každý je jinak časově vázaný na svou práci. Můj a sestry syn jsou měsíc po sobě nebo dcery jsou po měsíci. Ale oslava se překlopí k narozeninám toho, kdo je později, když je tam nějaký ideálně prodloužený víkend, svátek atd. Nejsem nadšenec, že se oslavuje dřív. Natož o měsíc dřív. Nepodpořila bych to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KKK85 píše: Více
Jezis takova je moje tchyne. A je ji uplne jedno, ze nekdy to tak proste vyjde. Ja to teda nechapu, nejsem poverciva timhle smerem, to jako ze by se kvuli tomu ten oslavenec tech dalsich narozenin nedozil? Aby se to jako nezakriklo nebo co? Udelali jsme to proste tak, ze kdyz nam rodinna oslava vyjde pred narozeninama (slavi spolecne muj muz i syn a pracuju na smeny a jeste musime ladit termin s nevlastnimi detmi), tak proste na oslavu prijedou, darek privezou, ale oslavenci nepreji
A zavolaji jim presne v ten den a poprejou. Jinak u zakladatelky bych se ridila pranim ditete ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blahuše01 píše: Více
Ano, je to přesně proto: oslaví se narozeniny, ale nakonec se jich oslavenec nedožije.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit