Společné učení němčiny

169
28.8.12 18:44

Společné učení němčiny

Ahoj, pročítala jsem diskuzi a protože jsem tady nic podobného aktuálního nenašla, rozhodla jsem se založit sama. Učim se už nějakou dobu němčinu. Chodila jsem do kurzů, ale teď se učím sama. A tak jsem si říkala, jestli je na tom někdo podobně jako já. Že by se rád naučil nebo zdokonalil v němčině třeba společnou výukou. Takové společné učení. Třeba konverzace přes Skyp nebo icq nebo e-mail a tak. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6569
28.8.12 19:03

Já se hlásím, ale jsem teda celkem mamlas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
28.8.12 19:05

Co založit tady skupinu? Skype nemám, ale klidně bych si ho i založila, ale neustále někam běhám, bylo by to praktičtější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18681
28.8.12 19:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Axinka
28.8.12 19:24

Přidám se…

• Citovat
  • Upravit
169
28.8.12 19:35

.

O skupine jsem nevedela. :) Jinak muj Skyp je pavlinaa8. Ja ted, co cekam mimco jsem doma hodne. Staci se jen domluvit a muzeme konverzovat. Jen bych chtela rict, ze se radim spise mezi zacatecniky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
28.8.12 19:51
@Ester13 píše:
Já se hlásím, ale jsem teda celkem mamlas :)

já se též hlásím, ale jsem taky stejný formát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
28.8.12 20:02

Ahojte holky, muzu se k vam taky pridat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
28.8.12 20:16
@Eliška píše:
Je tu https://www.emimino.cz/…sie-deutsch/

Ehm :mrgreen: není to skupina, co jsem zakládala já? Stydím se i podívat :oops:

Nicméně se až tak stydět nemusím, protože již pár týdnů se snažím každý den poslouchat Hit radio RTL Guten Moooorgen Sachsen :D A to bych tomu nikdy nevěřila, jak to pomáhá! Už o hodně hodně víc rozumím než na začátku léta! Sice nemluvím, nemám příležitost, ale v tom rádiu rozumím správy i počasí i jak tam kecají o ničem, no jsem za to ráda, že mě to napadlo - doporučuju všem! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdina
28.8.12 21:15

Ahoj holky, tak jestli me vezmete mezi sebe, rada se pridam. Ziju uz sestym rokem v nemecku, domluvim se, ale ta gramatika… :oops:

• Citovat
  • Upravit
169
29.8.12 08:13

.

Ja posloucham radio Bayern 3 BR a nebo na You Tube nejake nemecke pohadky. Ale bohuzel jim nerozumim. :( Takze spis jen pro vyslovnost. Jinak se snazim ucit sama z knizek. Nektera gramatika, je ale tezka. Kdyby si nekdo chtel treba zdokonalovat nemcinu pres Skyp nebo icq, e-mail nebo jakkoliv vas napadne, budu moc rada. Muj Skyp je pavlinaa8. Moc rada si budu psat i s nekym kdo nemecky umi nebo v nemecku zije. :) Dekuju vsem, kteri sem pisete. Pekny den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Axinka
29.8.12 08:16
@Zdina píše:
Ahoj holky, tak jestli me vezmete mezi sebe, rada se pridam. Ziju uz sestym rokem v nemecku, domluvim se, ale ta gramatika… :oops:

Jééé, tak to je paráda…ty by ses mi hodila ;) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Zdina
29.8.12 09:18

Holky, tak fain, tento tyden se pokusime spojit vsechny pres Skype. Moje adresa je Zdenka. nemecko. Bohuzel ted nejsem na svem PC, momentalne se preinstalovava, ale do konce tydne by to melo byt.

• Citovat
  • Upravit
169
29.8.12 09:29

.

@Zdina : Super. Budu se moc tesit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
29.8.12 10:24

Tak to se k vam holky asi nepridam, ja nemam skype. :|