Angličtina intenzívne - Praha

423
22.8.12 07:58

Angličtina - intenzívne - Praha

Ahoj dievčatá.
Možete mi poradiť nejakú jazykovku alebo súkromného učitela na výuku angličtiny? Potrebovala by som zvládnuť AJ do vianoc. :| Najlepšie na Prahe 9 alebo niečo, niekoho v blízkosti metra.Na nete je toho veľa a som z tých ponúk…:,( Ďakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8996
22.8.12 08:21

@Stazina1 Na jaké úrovni jsi a do jaké úrovně potřebuješ angličtinu zvládnout do vánoc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
22.8.12 08:35

Som pokročilý začiatočník :),zakladné frázy viem, taktiež rozumiem zakladné veci, som v podstate falešný začátečník, potrebujem rozumiet v bežnej komiúnikácii a hlavne rozprávať. Chcela by som v lednu nastupit do práce popri RD a potrebujem v nej nejakú bežnu komunikáciu v AJ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
22.8.12 08:42

@Stazina1 hledej kurzy konverzace anebo nekoho s kym budes mluvit…Kurzy obecne anglictiny jsou k nicemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
22.8.12 08:46

No můžu ti doporučit jazykovku LITE. Mají tam i hodně intenzivní kurzy ale je to zápřah. Často pak z té gramatiky má člověk v hlavě pěkný maglajz. Jsou tam rozsáhlé a tedy časově náročné domácí úkoly ale rozmluvíš se tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beannie
22.8.12 10:12

Ahoj, já bych ti mohla pomoct s angličtinou. Jsem z Prahy 10 - Hostivař.

• Citovat
  • Upravit
2
23.9.13 21:25

Ahoj Beannie,
ty učíš individuálně anličtinu? Potřebovala bych pomoc. Postupně se vracím do práce po rodičovské a moje angličtina je fakt děs. Navíc se dost stydím mluvit, takže bych potřebovala rozmluvit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
23.9.13 21:30

Holky, já jdu jen podpořit. V září jsem nastoupila do práce, kde je komunikační jazyk AJ. Trochu jsem to podcenila, byla jsem na RD šest let a musím říct, že to byl šok.
Hned jsem si našla kamošku, co učí AJ a začala chodit k ní. Byla jsem i v jazykovkách, ale nikde vám nedají tolik, jak při individuálu. Nejlépe nějaká šikovná maminka doma nebo kamoška. Ceny se pohybují kolem 250,– za hodinu.
Držím palce všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
10.4.14 18:55

Ahojky holky :) taky bych ráda nějakou kámošku na učení, chodím jednou týdně, ale je to málo a doma se nějak nedonutím učit :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze