Kurz angličtiny Brno - kam jít?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kurz angličtiny - Brno- kam jít?
Ahoj, doporučí mi tu někdo nějaké kurzy v angličtině v Brně?? Potřebuji nutně zlepšit angličtinu a nemám čas vyhozovat peníze za kurzy co mě nepomohou.
Díky za rady!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Chodila jsem hodne do kurzů ale nejvíic mi pomohl pobyt v GB, umela jsem za 4 tydny vic nez za 10let skoly ![]()
Pokud z jakehokoli duvodu nemuzes vycestovat, doporucuju nejakou chytrou knihu o rychlocteni/rychlouceni, je to plny figlu a podle me 50× lepsi nez kurzy s ceskyma ucitelama co maj casto horsi vyslovnost nez cinani.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Najdi si na inzerát soukromého učitele. Já sama jsme v jazykovkách v Brně učila můžu říct, že prostě ani v malé skupince se nenaučíš tak, jako na soukromé lekci.
Kamarádka se takhle na soukromo naučila už 4 jazyky.
Jazykovka jsou IMHO vyhozené peníze. Soukromě to možná vyjde dráž, ale peníze neletí z okna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kurzy
Zdravím, podobný problém. Zapomněla jsem angličtinu, ze které jsem maturovala. Potřebovala bych chodit třeba jednou týdně někam, kde by se angličtina opakovala. Ale nechci, aby mě tam někdo dusil. Prostě by to chtělo pomalé a postupné opakování. Nevíte o něčem v Brně? Kurzů je tady plno, ale já netuším, který je ten pravý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chipsa
A co chceš? Co tě zajímá? Gramatika? Konverzace? Příprava na zkoušku?
Zkouška je něco jiného, umět si na dovolený objednat kafe a zákusek je taky něco jiného než psát pracovní emaily v angličtině.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, taky bych uvitala nejakou radu, budu si hledat praci a rada bych umela lepe anglicky…
je nejaka jazykovka ktera za to stoji? Nebo nejaky kontakt teda na soukromeho ucitele?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca píše:
@chipsa
A co chceš? Co tě zajímá? Gramatika? Konverzace? Příprava na zkoušku?
Zkouška je něco jiného, umět si na dovolený objednat kafe a zákusek je taky něco jiného než psát pracovní emaily v angličtině.
Představovala bych si takové obecné opakování jako na střední škole, třeba dle maturitních témat. Trochu gramatiky a povídání dohromady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit