Společné záchody s klukama

Anonymní
6.9.24 19:27

spolecne zachody s klukama

Ahoj, před pár dny jsem nastoupila na střední a na té střední mám třeba 9 hodin, ale nejdu tam za celý den na záchod, protože máme záchody s klukama a je mi to nepříjemné tam chodit.
Chodili byste tam jako holky?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101744
6.9.24 19:40

No, tak předpokládám, že jsou tam kabinky, takže nevidím důvod, proč řešit, kdo sedí na vedlejší. Jediné, co mi vadí, je když je tam bordel, ale po brigádě na pumpě musím konstatovat, že ženský jsou větší prasata než chlapi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13762

Tak snad tam jsou pro všechny kabinky, nebo chodíte okolo mušlí a čůrajících kluků? Nevadilo by mi to, jen pokud by tam byla horší hygiena (počůraná prkénka).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27692

To je pěkně blbý no já bych chodila jsem počůránek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
6.9.24 19:42

Představ si, že třeba ve Švédsku mají někde jen záchod bez označení pohlaví. Všechny jsou kabinkove. Věřím, že i spoustě můžu je příjemnější, vykonávat potřebu v kabince. A nevidím rozdíl mezi jednotlivými pohlavím, když jsou zavření.
A konečně musí stát frontu vsichni :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
3094
6.9.24 19:43

Když musíš, tak musíš. Chodila bych tam, ale je to blbý. Zvlášť když někdy jako holka potřebuješ víc soukromí.
Jaktože nemáte WC zvlášť?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
6.9.24 19:43

Kéž by všude byly společné záchody. A nemusel stát frontu jako hlupačka, když je vedle u mužů prázdno, nebo na drzouna chodit na pány :oops: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27692
6.9.24 19:48

Myslím že nejde o to že tam jsou kabinky, ale u nás se na záchodech srocovali skupinky šikanátorů a šikanátorek a bylo to nepříjemný a nechtěla bych v době ms kdy nevím jestli jsem protekla chodit okolo bandy křenících se puberťáků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1012
6.9.24 19:50

Máš pěkně zadělání na zdravotní problémy. Gratuluji.

Představ si, že já mám toto v práci - jsem jediná žena mezi muži. :nevim: Prostě máme na oddělení dvě WC a pánové si chodí kam chtějí. A žiju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
6.9.24 19:50

@ka2ka A na chodbě případné proteceni vidět není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
6.9.24 19:52

@liptom Tak já se mám v práci skvělé, dámský i pánských záchodu stejně, ale 80% zaměstnanců muži :mrgreen: taky jsou jednou občas fronty jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.24 19:58

@iila nevim,proc je nemame zvlast, nejhorsi je pak tam rozbalovat vlozku a slysi to kluci

• Citovat
  • Upravit
3094
6.9.24 20:00
@liptom píše: Více

V práci by mi to nevadilo, ve škole ano. Předpokládám, že dospělí pánové už zvládají zásady slušného chování, kdežto na střední škole ještě někteří experimentují, co si tak ještě můžou ke spolužákům dovolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
6.9.24 20:06
@Anonymní píše: Více

Přesně tuhle situaci jsem si představila.
Ptala jsem se, proč ty záchody nemáte zvlášť - tím jsem myslela, jestli tam na to není místo. Normálně ve školních budovách bývají záchody na patře dvoje - klučičí a holčičí. V menších budovách pak třeba mají holky záchod v prvním patře a kluci ve druhém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
6.9.24 20:07
@Anonymní píše: Více

No, upřímně, pravděpodobně z toho budou víc v rozpacích oni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí