Společný dárek pro dva, tipy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.11.25 10:34

Společný dárek pro dva - pár

Ahoj holky, našla jsem si po skoro 8mi letech samoty nechci přehánět, ale úžasného muže, který mj sedl snad ve všem. Oběma nám je už přes 40, děti téměř dospělé, takže se neřadím mezi pubertáky…
Ovšem pubertální nápad a prosbu o radu mám. Bude mít narozeniny a já bych ráda pro nás oba nějaký společný dárek, věc, kterou budeme nosit oba. Prstýnek ne, na to nemám odvahu, ale cokoliv jiné, co by Vám napadlo, budu ráda za tip.

Sháním i víkendový pobyt, raději Morava, s turistikym nádechem..

Jsem vyloženě po tolika letech samoty úplně bez nápadu, co se dá dělat ve dvou..
Díky za tip..

Prosím anonym

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22565
9.11.25 10:45
@Anonymní píše: Více

Prsten bez snatku je fakt trapas. Zalezi, jak jste spolu dlouho. Pokud mesic, dva, cehokoliv spolecneho by se mohl leknout. Koupila bych mu treba listky na koncert apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24750
9.11.25 10:47

No nevím, abys ho stejným dárkem trochu nevyděsila ;) hlavně ne žádné tetování a prstýnky, teoreticky jsou fajn kožené náramky se znamením, ale ne každý je na to typ je nosit… já bych mu dala něco dobrého co má rád (luxusní sladkost/láhev či uzenina - ve špičkové kvalitě) + to welnesko s prochajdou po horách, když to máte rádi (nedávno jsem tu doporučovala Holzberg - rozumná cena a krásné prostředí i okolí - Jeseníky)

na společný šperk bych si ještě netroufala, abys to prostě nepřepálila.. vím, o čem píšu, taky jsem se seznamovala v hooodně 40+ :mrgreen: hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
9.11.25 11:03

Couple věci jsou roztomilé, ale u kohokoliv v tomhle věku bych dobře zvážila, jestli je na to ten typ. Ve dvaceti to je skoro na 100 % milý dárek, který potěší, ale lecjaký čtyřicátník má z představy stejného oblečení nebo doplňků osypky… Na vašem místě bych mu dala něco normálního, co bude jen pro něj. Zvlášť jestli jsou to jeho první narozeniny ve vašem vztahu. A tu couple věc bych nechala na Valentýna. Tam stačí třeba stejné klíčenky, nebo něco podobného malého, co na první pohled neuhodí člověka do očí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
9.11.25 11:04

Trebas i predplatne nejake streamovaci tv? Nebo rocni predplatne Rohliku, Kosiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
9.11.25 11:25

Nepromokavé ponožky, péřové spacáky, ponča a přechod hor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
9.11.25 12:30

Vkendovy pobyt je ok, darek na noseni pro oba bych nedavala. Je to fakt pubertalni, mohl by byt z toho v rozpacich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15087
9.11.25 12:34
@Anonymní píše: Více

Záleží jak dlouho spolu jste. Můžou to být třeba náramky pro pár, nebo stejné ponožky, nebo hrnky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.25 19:59

Diky holky za tipy :palec:…on je v mnohém puberťák, takže věřím, že by se nezalekl, ale zas nechci aby to byl kýč jak bič a nenositelny trapas…

Chtěla jsem nějaký náramek, kožený, ale nosí jen hodinky…možná čepice, kšiltovky :think:
Ještě jednoho díky, holky, za rady😁 👍

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný