Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, delala jsem si 3 tehu testy, Seenow vysel negativni, Clearblue rika 1-2 tyden a Pepino ukazuje takovou uplne mini carku, viz foto. Mate nekdo prosim zkusenosti s temito testy? A ktery myslite, ze by mel byt nejpresnejsi? Mam teprve 2 dny od vynechane MS, tak je mozna brzy testovat. Priznaky zatim zadny moc nemam, teda jen pocity jak pred menstruaci a k tomu neobvykle silny, pruhledny vytok.
Ja bych zkusila za 2 dny znovu tenhle paprikový a když bude čárka sílit je to pozitivní
….ja to mela u syna taky ze na papirkovych duchové a clearblue už ukazoval 1-2 týdny
@Sisi 14 dekuji za odpoved
Vyhrabala jsem doma jeste Livsane a tam ta carka taky nejaka je, a dokonce vyraznejsi jak u Pepina, tak snad! ![]()
@Eva.evka123 píše: Více
Testy muzou mit jinou citlivost, proto každý ukazuje jinak. Jinak doporučuje se testovat z ranní moči, je koncentrovanejsi a tudíž je tam i víc hcg.
@Sisi 14 píše: Více
Já vím, že je to překlep, ale „paprikový test“ mě rozsekal
![]()
@Eva.evka123 gratuluju!!! ![]()
Ahoj, koupila jsem v drogerce Rossmann těhotenský test. Před třemi dny jsem byla negativní, dnes vyšel pozitivní výsledek viz foto. Mám 4 dny do menstruace. Je tento test spolehlivý?