Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem, dnes odpoledne dělaný mamatest. 1 den do menstruace. Hodně slabý duch na obou testech. Beru na srovnaní už 3 mesic duphaston. Myslíte že by se mohlo podařit? Děkuji za odpovědi. :smiling_face_with3_hearts: 😊
Testy jsou negativní. Doporučuje se testovat spíš z ranní moči. Zítra třeba bude test výraznější.
Ano jsou na obou ale slabší, ale jsou viditelné. Zkusila jsem ihned oba najedou protože se mi už stalo že byl jeden vadný a ukázal se pozitivní…Dnes vyšli oba ale z odpolední moči. Zkusím tedy ráno další. 🙂
Testovat se před MŠ a ještě navíc z odpolední moc je hloupost…udělej test ráno a uvidíš. Kdy byla ovulace víš?
Takže 15 dní.. tak to už bych tedy i z odpolední moči očekávala viditelnější čárku…každopádně zkus zítra ráno…
Mama testum už nevěřim. Dělaji mi už několikaty den ducha. Kamošce se ukazal zcela pozitivni a ms stejnak dostala. Stoji za h….
![]()
@Anonymní píše: Více
Kamaradka klidne mohla byt tehotna a potratit.
Příspěvek upraven 01.03.25 v 17:11
@Janča6 To by ani nebylo brane za potrat, když si je dělala před ms navic 2 pozitivni a dalši 3 zas negativni. Hlavně mama testy jsou zname tim, že ukazuji falešně. Když jsem otěhotněla, tak jsem měla pěknyho dušika 9dpo bohužel těhotenstvi pak nedopadlo. Teď testuji znovu, protože mam okolo terminu ms a háže mi to rysko, duchy?
a takovych duskuzi je x, že dělá falešňáky.
No holky tak nevím nevím, ráno jsem si dělala opět mamatest 10 a vyšli mi 3 opět v duchu, dnes ale v hezcí viditelnosti… Digitální cearblue negativ.
Moje osobní zkušenost s mamatesty, vždy jsem testovala 1 až 2 dny před MS, tři těhotenství - třikrát zřetelná čárka. Jednou duch, MS se dostavila, ale měla jsem dva dny skluz a příznaky těhotenství, takže bych klidně řekla, že těhotenství ano, ale odešlo s MS. Jednou negativní, příznaky nebyly a měla jsem jen skluz.
V mnoha diskuzích se píše, že testovat až po několikadenním skluzu u MS, já měla příznaky a testy pozitivní i před MS. Každý to má individuálně. Asi bych zkusila další test zítra, ale přijde mi zbytečné si jich dělat několik, mě osobně vždy stačil jeden.
Nikdy mi mamatest nevysel ani falesne pozitivni ani falesne negativni a ze jsem jich udelala fakt hodne, bud byl pozitivni a tehotna jsem byla i kdyz to pak nedopadlo nebo negativni a nebyla. Naposled mi vysla vyraznejsi carka uz 3 dny pred ms