Těhotná, přesto s menstruací? Nebo zdravotní problém?

Anonymní
26.2.25 08:40

Těhotná, přesto “MS”? Nebo zdravotní problém?

Ahoj,

chtěla bych se zeptat, zda někdo neřešil něco podobného. Nejsem vyloženě snažilka, nijak zvlášť se nepozoruju, nehrotím to (jedno dítě už máme), a tento měsíc se mi stala taková zvláštní věc. Pár dnů před MS jsem si byla téměř jista, ze jsem těhotná dle příznaků, bylo to ale celkem krátce od styku, a tak jsem si říkala, že je to blbost. Nakonec mi to ale nedalo, protože jsem se cítila stejně jako na začátku prvního těhotenství, a tak jsem zkusila test - to bylo cca 9 den od posledního sexu - negativní. Neřešila jsem. Hned další den přišla MS (přišla dřív než jsem čekala, nemám ale úplně pravidelné cykly, takže to není nic divného) takže mě už ani nenapadlo nad tim přemýšlet. Jenže i v průběhu MS trvaly ty “příznaky”, ms trvala místo 5ti dnů jen 3 dny, ale byla silná (i když s porovnáním běžné MS byla slabší, ale ne žádné špinění, normálně krev, kousky sliznice). Takze asi nereálný být těhotná, vypustila jsem to z hlavy.

Ms skončila (jinak než normálně, krvácení ustalo z ničeho nic - běžně je to postupně a pak jeste špiním) a ja se cítím stále divně. Mozna teda jen nejaky divny cyklus? Pobolívá mě břicho jako před MS, a mam takové divné pnutí - prave podle toho jsem poznala prvni tehu, uplne na chlup stejne, nikdy jindy jsem to nemela.

Test doma nemam, zvažuji zda ma vubec cenu ho kupovat. Spis začínám být nervózní, jestli to nemuze značit nějaký zdravotní problém?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
123
26.2.25 14:01

Hele to asi posoudíme těžko, svoje tělo znáš nejlíp sama (bolesti, MS apod.).

Nejsnazší je koupit obyč test za pár kaček, a pokud bude negativ a bolesti přetrvávat, tak gynekolog.

Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital