Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky holky. Není tady nějaká mamina, nebo těhule, co TAKY potřebuje NĚKDE bydlet, ale nemá kde a za co? Hledám maminu, která by se mnou šla do společného bytu v Ostravě. Ušetříme za bydlení a nebudeme tak sami (s dětma)…
Samostatný byteček, byť malá komůrka u nás prostě nepřichází v úvahu. Peníze NULA. Čekám až jak dopadne exekuce na chlapa… Blbeček se odvolal, jen aby to zdržoval ![]()
Ahoj, no skoda ze nejsi z brna nebo nejblizsiho okoli tak bych to brala pac se pravdepodobne budu stehovat od chlapa se synem
Já bych do Brna šla, tak daleko to není, ale je tam o dost dráž než tady v Ostravě…
Jn to uz si clovek nevybere, je to vsude drahy a kor pro samozivitelky
Chtela bych sice co nejdal, ale malej by mel jit letos(snad)do skolky
rodicak mi konci v dubnu, takze budu muset na UP a hledat nejakou praci a nejspis i to bydleni
Jak se to vezme
Muzu se jen. modlit aby my malyho vzali do skolky a ja si neco nasla no
Škoda že nejsi z Ostravy, kdyby Ti ho nevzali, mohla byh Ti jej hlídat já, stejně jsem s mrňousem doma furt.. Pracuji na pc
a v noci ![]()
Tak jako prividelek dobry ne aspon nemusis od ditete a hledat si hlidani ![]()
Prdola jeste ![]()
@Monca1234 píše:
Jn to uz si clovek nevybere, je to vsude drahy a kor pro samozivitelky
Muzu se prosim. zeptat, jake cca najemne se plati v brne a okoli, premyslim ze bych tam (utekla)od pritele)
dekuji
@pepinafisher píše:
Muzu se prosim. zeptat, jake cca najemne se plati v brne a okoli, premyslim ze bych tam (utekla)od pritele)
dekuji
Ahoj no tak je to jak kde počítejte že za 1+1 zaplatis od7000(v lepsim. případě) i do 10.000
2+1kolem 9-10.000
3+1-13000
hlavně se těch cen nedrž!
je to fakt jak kde, taky záleží na majiteli atd.
Já bydlim v pronájmu 3+1 v rod. domě a platím 10.500 je to kousek od brna. Čím blíž k centru Brna tím. je to dražší.