Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, tak mamky už to tu řeší.. tak proč ne my ![]()
Ahoj,
nabizim spolubydleni pěkný 3+1 Praha Černý Most, samostatný pokoj neprůchozí, kuchyň myčka, lednice, pračka, internet. Kousek velký park s dětským hřištěm. 2 min metro. Trvalý pobyt. Cena 4.000 bez kauci. Možno ihned.
Pohodový kliďas, zaměstnaný, nepiják, nekuřák. Očekavám slušnou, nekonfliktni, spolehlivou ženu třeba s dítětem, dlouhodobé bydleni.
Krásný den ![]()
p. s.: Nehledám uklížečku, atd., nedovedu si představit spolubydlení s mužem, tak prosím věčné rýpaly, ať se vyřádí v jiných diskusích ![]()
Ahoj,
budu se rozvádět a většinu peněz nechám rodině, proto sháním spolubydlení s dalším tatínkem. (Nebo samozřejmě fakt levný byt v Praze). Jsem trochu zoufalej, zkouším teda takhle.
Mám 3 letého kluka a chci ho mít u sebe co nejvíce (víkendy + nějaký ten den). Bohužel mi žena nebude chtít syna dávat (nebo budou neustále problémy) pokud budu bydlet s nějakou holkou z FB nebo mladasem co chlastá, hulí brka a prcá v pokoji holky z netu. (Což chápu, ok no).
Ideálně proto někoho v podobné situaci, aby se udělal důstojný domov a ženský neměli kecy. I kvůli nočnímu klidu, hygieně apod.
Samozřejmě pokud nebudou děti, tak děsná party, ponožky všude, jasny ne?:)
Někdo by se našel, kdo by mi helpnul? Nefetuju, nepiju, nekouřím. Jsem naucenej na čistotu jak blázen. Jen neumím vařit. Jinak gaming, inteligentní pokecy apod. Vše v klidu.