Spolupráce s Nuskin
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ono to ještě pořád funguje?? Nejspíš přijdeš o kámošky, protože každé vaše setkání bude vlastně obchodní jednání…
Jací se týká žehličky - ten protivraskovy efekt je způsoben tím, že vytvoříš otok obličeje, takže přechodně to opravdu vrásky vylepší…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MLM.
Nedostala si nabídku spolupráce, ale nědko se zoufale snaží vydělat alepsoň část těch peněz, co do toho vrazil a lže ti o tom, jak skvěle si vyděláš.
Nejde o to, že by si byla tak skvělá, že stojí zrovna o tebe, ale že dotyčná dealerka naznala, že si neumíš spočítat, že se na tom nutně proděláš a uvěříš těm motivačním hemzům.
Na letadlvoé struktuře vydělávají jen ti, co ji zakládaly. A nuskin existuje už skoro 40 let, takže vždy budeš jen dno pyramidy, které do systému lije prachy a nic z toho nemá.
A ne - nevydělává se prodejem libovolného nesmyslu, co zrovna daná firam nabídí, ale tím, že dokážeš ukecat dostatek lidí hloupějších než si ty, že děsně vydělají.
No a ty se na to, jeslti máš šanci něco vydělat ptáš na emiminu. Což celkem jasně ukazuje na to, že prostě nejsi ostrá obchodnice a ne - neuspěješ v rámci MLM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ou děkuji🤗 jako spolupráce mi to bylo nabídnuto, proto jsem to definovala takhle i já.. zajímalo mě to, ne z toho duvodu, že jsem rozhodnutá že do toho jdu😀 protože to asi fakt není nic pro mě🤗 😂 díky moc za osvětu😊
- Citovat
- Upravit
Dobry den, spolupracuji s firmou Nuskin a jsem spokojena. Pokud Te nekdo oslovil, tak nejspíš proto ze Ti chce nabidnout spolupraci, ktera ma zmysl. Nevim co by vas konkretne zajimalo, tak klidne napiste do soukromé zpravy ![]()
Damy tady pisou ze prijdete o kamosky nebo ze musite oslovit hloupější lidi nez jste vy, pokud do toho pujdete, ja myslim ze ani jedno ani druhe neni pravda. Jeste bych rekla ze prace je to jako kazda jina a kazdym rokem firma napreduje, vyhrává ocenění, zisky se zvyšují, ma velke množství spokojených zákazníků, kteri jsou nadseni z vysledku. To bych rekla ze je dobry základ. Krasne Velikonoční svatky preji 🐣 🪺 😊
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!
Ahojte, je tu nekdo kdo spolupracuje s firmou Nuskin? Dostala jsem nabídku a vaham zda do toho jit, nebo ne..dekuju za zkusenosti🤗