Dobročinná sbírka

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Jiří Brno
17.1.23 02:28

Dobročinná sbírka

Pomozte nám, prosím, dosáhnout alespon 25% z kýžené částky.
Sdílejte, prosím.

https://www.donio.cz/pribeh/9021

Podepsat pod dar je možné až z potvrzovacího emailu o platbě.

Děkuji Vám. Jiří.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3327
17.1.23 05:43

„Bratr si možná narušil intelekt a dle lékařů neměl šanci to zvrátit. Ale lékaři se mýlili!“ - možná jsem to přehlédla, ale co se stalo? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75940
17.1.23 07:40

@Jiří Brno šílené množství naprosto zbytečného balastu, omáčky o ničem, ale nikde není napsáno, co se vlastně stalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798

Uz tu sbirku muze zalozit fakt kazdy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75940
@Nowuka2 píše:
„Bratr si možná narušil intelekt a dle lékařů neměl šanci to zvrátit. Ale lékaři se mýlili!“ - možná jsem to přehlédla, ale co se stalo? :kytka:

myslím, že je to tak jako zakamuflováno, že si problém způsobil bratr sám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14561
17.1.23 07:47

Tak tohle jsem fakt nepochopila. To nikdo z toho serveru nekontroluje, co se tam vkládá? Nějaká diagnóza, příčina stavu, popis progresu chybí a působí no tudíž dost nevěrohodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
17.1.23 07:56

A proč mu s náklady na život nepomůžete vy dva se sestrou a žádáte to po cizích? Navíc bez jakéhokoliv upřesnění co se stalo a na co konkrétně peníze chcete využít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75940
17.1.23 08:13

Tenhle příspěvek mi jen potvrzuje můj názor, že Donio je naprosto nedůvěryhodná organizace a kdokoli může žádat o cokoli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
17.1.23 08:28

Je to takove ponekud nešťastné. Dlouhy neprehledny text, nevysvetlena pricina, ani nevysvetlena konkretni potrebna lepsi lecba a konkretni potrebne upravy v byte - proc, k cemu nutne.
Ta fotka s leky,3 velke krabicky Omega 3,coz je bezny potravinovy doplněk ( drive treba rybi tuk)- mame to doma taky,6 krabiček Rivotrilu 0,5.
Proc fotit vsechny krabicky co mam doma do zasoby a potravinove doplnky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
17.1.23 08:32

A to nemáš fotku, kde by neměl léky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75940
17.1.23 09:13
@Konnny píše:
Je to takove ponekud nešťastné. Dlouhy neprehledny text, nevysvetlena pricina, ani nevysvetlena konkretni potrebna lepsi lecba a konkretni potrebne upravy v byte - proc, k cemu nutne.
Ta fotka s leky,3 velke krabicky Omega 3,coz je bezny potravinovy doplněk ( drive treba rybi tuk)- mame to doma taky,6 krabiček Rivotrilu 0,5.
Proc fotit vsechny krabicky co mam doma do zasoby a potravinove doplnky?

no přece, aby to zapůsobilo na city :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14561
17.1.23 09:35
@stinga píše:
Tenhle příspěvek mi jen potvrzuje můj názor, že Donio je naprosto nedůvěryhodná organizace a kdokoli může žádat o cokoli

Jojo, tohle mě taky jednou napadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
17.1.23 09:56
@stinga píše:

Před časem jsem četla na Doniu sbírku, kde sociálně slabá rodina žije s mnoha dětmi v plesnivém bytě. Hygienicky nevyhovující. Jedno z dětí má z toho zdravotní problémy. Rodina žádá peníze na stavbu rodinného domku. A není jediná. Těch sbírek na domek či nový byt je více a více. Nejenom na Doniu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14561
17.1.23 09:59

@topazio no, tam aspoň nějak popisou situaci, ze člověk pozná, o co vlastně jde. Tady chce někdo půl milionu a neřekne ani poradne, proč a nač :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
17.1.23 10:09

Jen mě ještě zaráží ty sbírky, kdy rodina přijde o člena rodiny. To ty lidi neměli pojistku? Vždyť pozůstalý přeci dostane sirotčí či vdovský důchod. A určitě mají - měli nějaký majetek. Rodina někde bydlí. O bydlení nepřijdou. Výpatek příjmů bude ale dočasný. Tyto rodiny žádají o statisíce. Chápu, že je to někde těžké ale že by v tolika rodinách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!