Dobročinná sbírka
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
„Bratr si možná narušil intelekt a dle lékařů neměl šanci to zvrátit. Ale lékaři se mýlili!“ - možná jsem to přehlédla, ale co se stalo? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jiří Brno šílené množství naprosto zbytečného balastu, omáčky o ničem, ale nikde není napsáno, co se vlastně stalo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nowuka2 píše:
„Bratr si možná narušil intelekt a dle lékařů neměl šanci to zvrátit. Ale lékaři se mýlili!“ - možná jsem to přehlédla, ale co se stalo?
myslím, že je to tak jako zakamuflováno, že si problém způsobil bratr sám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak tohle jsem fakt nepochopila. To nikdo z toho serveru nekontroluje, co se tam vkládá? Nějaká diagnóza, příčina stavu, popis progresu chybí a působí no tudíž dost nevěrohodně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A proč mu s náklady na život nepomůžete vy dva se sestrou a žádáte to po cizích? Navíc bez jakéhokoliv upřesnění co se stalo a na co konkrétně peníze chcete využít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tenhle příspěvek mi jen potvrzuje můj názor, že Donio je naprosto nedůvěryhodná organizace a kdokoli může žádat o cokoli
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to takove ponekud nešťastné. Dlouhy neprehledny text, nevysvetlena pricina, ani nevysvetlena konkretni potrebna lepsi lecba a konkretni potrebne upravy v byte - proc, k cemu nutne.
Ta fotka s leky,3 velke krabicky Omega 3,coz je bezny potravinovy doplněk ( drive treba rybi tuk)- mame to doma taky,6 krabiček Rivotrilu 0,5.
Proc fotit vsechny krabicky co mam doma do zasoby a potravinove doplnky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Konnny píše:
Je to takove ponekud nešťastné. Dlouhy neprehledny text, nevysvetlena pricina, ani nevysvetlena konkretni potrebna lepsi lecba a konkretni potrebne upravy v byte - proc, k cemu nutne.
Ta fotka s leky,3 velke krabicky Omega 3,coz je bezny potravinovy doplněk ( drive treba rybi tuk)- mame to doma taky,6 krabiček Rivotrilu 0,5.
Proc fotit vsechny krabicky co mam doma do zasoby a potravinove doplnky?
no přece, aby to zapůsobilo na city ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
Tenhle příspěvek mi jen potvrzuje můj názor, že Donio je naprosto nedůvěryhodná organizace a kdokoli může žádat o cokoli
Jojo, tohle mě taky jednou napadlo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
Před časem jsem četla na Doniu sbírku, kde sociálně slabá rodina žije s mnoha dětmi v plesnivém bytě. Hygienicky nevyhovující. Jedno z dětí má z toho zdravotní problémy. Rodina žádá peníze na stavbu rodinného domku. A není jediná. Těch sbírek na domek či nový byt je více a více. Nejenom na Doniu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@topazio no, tam aspoň nějak popisou situaci, ze člověk pozná, o co vlastně jde. Tady chce někdo půl milionu a neřekne ani poradne, proč a nač ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen mě ještě zaráží ty sbírky, kdy rodina přijde o člena rodiny. To ty lidi neměli pojistku? Vždyť pozůstalý přeci dostane sirotčí či vdovský důchod. A určitě mají - měli nějaký majetek. Rodina někde bydlí. O bydlení nepřijdou. Výpatek příjmů bude ale dočasný. Tyto rodiny žádají o statisíce. Chápu, že je to někde těžké ale že by v tolika rodinách?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!
Pomozte nám, prosím, dosáhnout alespon 25% z kýžené částky.
Sdílejte, prosím.
https://www.donio.cz/pribeh/9021
Podepsat pod dar je možné až z potvrzovacího emailu o platbě.
Děkuji Vám. Jiří.