Dobročinná sbírka
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.1.23 14:02
@mado píše:
Jenomže tyhle prapodivné sbírky úplně dehonestuji sbírky těch opravdu potřebných. …Ale napsat přispějte bráchovi, kterému je nevím co, na běžné výdaje, to mi přijde skoro drzost. Aby pak ze sbírky nebylo spíš pro někoho jiného na cigára.
Souhlasím, že není vhodné křičet hoří jen tak.
Ale pořád je věcí toho dárce, jestli ano/ ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
17.1.23 14:58
@mado píše:
Jenomže tyhle prapodivné sbírky úplně dehonestuji sbírky těch opravdu potřebných. Dopadne to tak, že nikdo nebude přispívat na nic. Takže ve finále na tom vydělají jen ti, co si založili sbírku na kde co, jako první.
Udivuje mě, že si s tím nedá zakladatel trochu práce, nějaké srdceryvné okamžiky, dojemné fotky se zvířátky…a já nevím, co ještě všechno funguje. Ale napsat přispějte bráchovi, kterému je nevím co, na běžné výdaje, to mi přijde skoro drzost. Aby pak ze sbírky nebylo spíš pro někoho jiného na cigára.
Taky myslim.
Kdyz uz, tak by to melo byt alespon vecne, tzn prispevek na vozik. Fajn, s nasbiranych penez se poridi vozik, leky, vitaminy, zaplati lazne, elektrika atd. Penize do ruky vzdycky zpusobuji problemy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!