Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
My se snazili hned jak spineni skoncilo ![]()
otehotnela jsem pak druhy cyklus, zase biochemko. V nasledovnem cyklu hned po 2. biochemku uz to vyslo ![]()
Taky jsme se snažili hned, vyšlo to hned další měsíc, ale v 9. týdnu z toho bylo zamlklé těhotenství a následná revize.
Po revizi jsme se snažili až po 4 měsících, měla jsem toho dost a vyšlo to zase hned, zatím 9. týden, uvidíme, jak se to bude vyvíjet tentokrát. Strachu už se bohužel nezbavím. ![]()
@adies no toho se právě bojím, že to nepůjde hned, ale zase asi to prostě člověk moc neovlivní
tohle je moje první zkušenost, věděla jsme, že se to stát může, ale i tak mě to děsně mrzí a teď budu mít že všeho akorát strach ![]()
@Nany82 mě se revize vyhla, tím že to prý bylo brzo, ale soucítím s tebou
a přeju ať je všechno v pořádku vyjde to na 10000%
hold, kéž by to bylo všechno bez těch problémy a veselé ![]()
Po spontánním potratu obvykle menstruace přichází do 4-6 týdnů. Další pokusy o otěhotnění můžete začít po první normální menstruaci, jak vám doporučila doktorka. Na podporu plodnosti a udržení těhotenství můžete brát kromě Femibionu také vitamíny D, E a kyselinu listovou, případně se poradit s lékařem o dalších doplňcích.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Ahoj, jsem po spontánním potratu ve 4tt. Dle doktorky je vše oka, jde ale vidět, že se tělo čistí. Říkala, že další snažení můžeme začít po menstruaci. Po jake době vám přišla? Nemusela jsem na čištění, necháváme to na tělu, zatím krvácím stále, ale málo. A po jake době se vám podařilo miminko? My po něm s manželem hrozně toužíme a tak nějak mi to dochází až teď pořádně a je mi úzko, že se to může stát zase
snažili jame se 3 mesíce a říkala jsme si konečně, no a zase nic…braly jste nějaké vitamíny na podporu? Beru femibion, ale myslím tím nějaké na udržení plodů? Nebo něco takového… nebo máte nějaké rady? Děkuji moc