Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ajulkamaminka píše:
Gynekolog mi to povolil trenér to ví. a i rozhodčí a holky s týmu taky. Hrají pro relax ne pro výhru. i když bych šla na turnaj nemám v plánu Se strhat nebo hrát na 100% jen tak si chci zahrát a naposled si užít atmosféru turnaje
@ajulkamaminka píše:
Gynekolog mi to povolil trenér to ví. a i rozhodčí a holky s týmu taky. Hrají pro relax ne pro výhru. i když bych šla na turnaj nemám v plánu Se strhat nebo hrát na 100% jen tak si chci zahrát a naposled si užít atmosféru turnaje
Tak proč se ptáš tady na Emiminu???
když to všichni ví. Bože kočko já se ti divím, je vidět, že si neumíš takových věcí v životě vážit. Měla by jsi mít více rozumu… Trenér ani doktor a ani tvoje spoluhráčky neponesou následky toho co se ti může stát, nemyslím teď na turnaji nebo tréninku, ale ono můžeš potratit kdykoliv během těhotenství. Pak bude pozdě. I já jsem donedávna vrcholově sportovala, ale takhle bych si ze životem u vnitř nezahrávala…
@ajulkamaminka tak z tvého příspěvku mi přijde, že už si rozhodla a od ostatních maminek to chceš jen schválit pro dobry pocit
a jinak tvůj život nekonci, ještě budeš mit možnost si zahrát hodnekrat a nejen to, jen si ted musíš uvědomit, že hold ti začíná nejaka odpovědnost a povinnosti, kterou tvoje kamarádky ještě nějakou dobu mit nebudou, od některých věcí si prostě das asi chvíli pauzu a už to nebude jen o tobě, záleží tedy jen na tom, je pro tebe ted opravdu tak důležitý nějaký turnaj?
Ono spokojeny miminko ti život dost obohatí, i když vynechas chvíli nějakou tu zábavu, časem zas vse půjde a i s miminem se dá dělat spousta věcí, ale jestli to opravdu stoji na tom jednom turnaji u tebe a nevidíš dál, tak to budeš mit asi dost složitý a ten prcek taky