streptokok Alfa

267
3.11.05 14:55

streptokok Alfa

Ahoj, mám jen menší dotázek. Našla jsem ve svý kartě nález- streptococus alfa a doktorka mi nic neřekla. Tak nevím, zda se obávat, nebo je to normální nález. Streptokok co je vím, ale streptokok alfa už nevím. Tak když mě někdo zbaví obav a trochu mi to přiblíží budu jen ráda. Vím, že se streptokok B může na mimi přenést při porodu. Jo a od pondělí budu na kontroly docházet už do porodnice. Jaké všechny věci mi tam budou provádět :o ? děkuju za rady. Už se mi to blíží, tak jsem celá nevrlá a mám tisíc otázek :) . Martina+ 2× 36 týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
267
4.11.05 16:10

opravdu se s tímto nikdo nesetkal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
4.11.05 16:36

Ahoj Martino, já jsem u předchozího těhu měla taky streptokoka, ale nepamatuji se jakého. Při porodu mi normálně dali kapačku s antibiotiky a bylo vystaráno. Neboj se, mělo by se tak postupovat i u tebe. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
6.11.05 17:37

Ahoj Martino,
když nám doktorka vykládala o tom proč mi bude dělat ten stěr, tak říkala, že to nic není. Jen při porodu budeš dostávat antibiotika a to z důvodu aby se to nepřeneslo na dětičky. Takže neměj žádné obavy.

Krásný porod a zdravé děti
Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budouci.doktorka
3.12.11 17:07

Ahoj, alfa streptokoky jsou ty co zpusobuji zapal plic a neni ceho se bat ohledne mimi. U tech beta byl driv velky problem prenosu z matky na dite, ale uz take muzes byt v klidu, jelikoz existuji antibiotika. Ty se podavaji rizikovym pacientkam, aby nedoslo k prenosu na mimi. Tudiz byste byli v nebezpeci, jen kdybys chtela rodit doma:-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky