Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,
chtěla bych se zeptat, jaké zkušenosti máte s odsávačkou Medela harmony. Uvažuji o koupi a chtěla bych se ujistit
Díky za jakékoliv reakce. Andrea
Ahojky, už neodsávám, ale byla jsem s ní velmi spokojená. Odsávala jsem sice jen na kaše, ale dovedu si představit, že odsávám víc. Perfektně to šlo při kojení.
Doporučuju!
Albi
Ahoj.
Odsávačku Medela Harmony jsem kupovala v lednu a stála 1020,–. Byla jsem s ní spokojená, ale používala jsem ji jen několik týdnů. Radimek se narodil o 5 týdnů dříve císařským řezem a já neměla skoro žádné mléko. V nemocnici jsem vyzkoušela různé jednoduché válcové - katastrofa a příšerná bolest, pak mi zapůjčili starší typ od Medely. Vyhovolala. Alespoň tu trochu mlíčka, co jsem měla jsem mohla mimi poskytnout.
Fajn byla stimulace sání a následné odsávání, pravda, ruka mě trochu bolela od neustálého pákování, ale u mě to byl spíš problém velmi dlouhého a častého odsávání.
Beruška
Taky jsem na ni slyšela velmi dobré reference, tak jsem si ji koupila a nakonec ani jednou nepoužila:-) nebylo třeba. Ale teď jsem ji aspoň půjčila kámošce, potřebovala ji asi týden a byla s ní také spokojená. K.
mám ji půjčenou a jsem spokojená.ze začátku sem myslela že to nějak nejde nebo co,ale pak sem na to přišla.chvíli trvlo než mlíčko začlo týct a pak už kapkalo pěkně.tak ať tě to taky nemate..
Já mám Medela mini electric a jsem moc spokojená.Medela se mi líbí,protože ji doporučují i laktační poradci,měla by nejlépe fungovat, simuluje sání miminka.
Harmony si maminky prý hodně kupují,kamarádka pracuje v nemocniční lékárně a maminky si ji objednávají nejčastěji.
Hanka
Holky, moc díky! Potěšily jste mě
Už ji mám objednanou ![]()
pa Andrea
Ahojky tak jsem tu sledovala tu Vaší diskuzi a řekla jsem si, že do toho taky půjdu. Malej se naposledy nají večer v šest, potom se budí až tak ráno v šest v sedm takže mezitím potřebuju alespoň jednou odsát, „ruční práce“ byla hrozná dřina, bolely mě ruce, záda a zabralo mi to tak 20-30 minut. Tak mi manžel včera přivezl Harmony, hned večer jsem to zkusila a chrochtám blahem - během pár minut jsem měla plnou nádobku. Akorát je divný ten návod k použití, není tam skoro vůbec nic napsaný, zajímalo by mě třeba, jak dlouho se má dělat ta začáteční stimulační fáze…stačí třeba párkrát pumpnout? Víte to některá? ![]()
Já bych taky chtěla poradit a přispět - mám Medelu odsávačku ruční, za 500 a něco, není to ta Harmony - a úplně stačí a vyhovuje, jsem s ní maximálně spokojená, jde to rychle a bezbolestně, nevím, jaký je rozdíl mezi dvoufázovou a touhle, ale já jsem s ní moc spokojená.