sporťák

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
226
23.2.09 13:14

sporťák

Ahoj.Od kdy mohu dát miminko do sporťáku?Mám kočárek Red Castle.Má tak tři polohovací polohy- sed,polosed a leh.Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4242
23.2.09 13:18

Ahoj,
kocarek neznam, ale detska fyzioterapeutka mi rikala, ze v podstate cim pozdeji, tim lepe. Nebo u toho sportaku mas uplny leh, jako v korbe?
V podstate, dokud se ti vejde do korby, tak ho tam muzes nechat, proc ho davat do sportaku, zvlaste v zime, ze jo 8) Treba Domca jezdi v hlubokym porad, planuju presedlat tak nekdy v breznu, ale on je teda malej :wink:
Ovsem vim, ze nekdo mimi do sportaku dava, ze v korbe silene rve :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
23.2.09 13:30

Ahoj, my měli malou ve sporťáku asi od 5ti měsíců, ale to bylo léto. Samozřejmě tam ležela… Já myslím, že to vyjde na stejno,když leží, ale kvůli zimě bych počkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
23.2.09 13:45

Ahoj,

meli jsme stejny kocarek a davali jsme do ni dcery od 5ti mesicu, kdyz byl na nejnizsi polohu. On je dost do lehu, takze bych se nebala. Spis neni moc na zimu, tak bych ditko poradne zachumlala, kdyz je tak otevreny.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
23.2.09 13:55

sporták

Já ho tam nechci dát teď.Myslela jsem tak v květnu,to nám bude 7 měsíců.Ale nevím zda nebude vadit když ještě nebude sedět.Dala bych ho do tý polohy na leh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
23.2.09 14:15

Ahoj, myslím, že pokud se ti miminko vejde do korby a můžeš jí polohovat zádíčka, aby mohlo koukat ven, tak jej přes zimu nechej v korbičce. Nám je 8 měsíců a malýho jsem do minulého týdne měla v korbě. Ted marodí, ale pak už bude muset do sporťáku. Souhlasím, že přes zimu (zvláště tu letošní) čím déle do sporťáku, tím líp. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
23.2.09 14:25

sporťák

Tak jo díky.Tak brzké uzdravení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...