Sporťak pro 2leté dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
15.7.20 06:57

Sporťak pro 2 leté dítě

Dobrý den, chtěla bych poprosit o rady, tipy na sportovní kočárek pro starší ditko. Dosud jsme měli dvojkombinaci Easywalker QTRO plus, pěkně se mi ovládal a nebyl s ním problém, ale na dovolené jsme dali dceru do golfek a od té doby se jí už ve velkém sporťaku nelíbí, špatně se ji tam sedí (je hodně zaklopený dozadu a víc už narovnat nejde) a chce být jen v golfkách, ale ty se mi zase špatně ovládají, mají malý košik, když potřebujeme zajet na nákup, no a vůbec ten komfort jízdy je hrozný. Uvažuji proto o koupi nového sporťáku. Takže požadavky jsou, pohodlné sezení, velký košik, aby snesl i nějaký ten terén (polní cesta apod.), ne úplně nejdražší, vzhledem k tomu, že je to na chvíli a HLAVNĚ, aby se dobře ovládal jednou rukou, protože malá často už chodí sama. (To mi ze všeho nejvíc vyhovovalo u toho Ewalkeru). Děkuji moc za tipy! :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7673
15.7.20 07:13

Já ve dvou kupovala valco snap sport 4. Je na nafukovacích kolech. Jsou to takové lepší golfky. Malé, skladné. Dítěti prostor. Lehce ovladatelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
15.7.20 07:17

Tak pokud chodí sama, tak kočár už nekupovat a golfky si nechat jako zálohu když někam spěcháte a dcerka nebude nikde pobíhat. Teď mám čerstvě dvouletou dcerku a už rok mi kočár (mimochodem taky Easywalker QTRO :srdce:) straší ve skříni protože dcerka prostě preferuje chůzi a když s ní někam jdu a vím, že budu spěchat tak jsem jí hodila na záda do šátku. Poslední tři měsíce už ale chodí rozumným tempem, takže i ten šátek leží ve skříni nepoužívaný. Nákupy řeším většinou autem, protože v docházkové vzdálenosti máme jen večerku, která je dost drahá a hodí se jen když člověk zjistí že mu k vaření chybí nějaká drobnost. Další obchod je 40 minut ostré chůze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30922
15.7.20 07:17

Take bych volila Valco. Pomer cena/vykon ma velmi dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
15.7.20 07:21

Syn už taky ve dvou letech prakticky jen chodí anebo má odrazedlo. V kočáru neseděl tak měsíc určitě… aby to nebyly vyhozené peníze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30922
15.7.20 07:26

Tak ono to zalezi, jak rodina zije. Pokud ma dite starsiho sourozence, se kterym se chodi na vylety a mladsi pres poledne spi, pripadne pokud se musi ze skolky rychle premistit na krouzky, tak kocarek chapu. Pokud je dite mladsi a urcuje rezim rodiny, tak je to zbytecne. Mame mladsi dite dvoulete, take vsude jen jezdi na odrazedle, presto na dovolenou kocarek tahneme a az zacne starsi chodit do skolky, tak verim, ze ho cas od casu rano nalozime, abychom mohli rychle v hustem rannim provozu dobehnout do skolky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
15.7.20 07:27

Já bych tedy už ve dvou letech žádný kočár nakupovala. Právě kolem druhého roku jsem kočár postupně rusila. Jinak pokid na tom trvas, tak taky radím valco. Mám valco snad 4, a už se těším, až ho zase vytáhnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
15.7.20 07:28

Ve dvou letech jsme kočárky zrušili. Zainvestuj raději do nějakého odrážela, to jsou výborné přibližovadla. A v záloze si doma nech, to co už máte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
15.7.20 07:31

No ona chodí dost, i chodí celkem pěkně řekla bych, ale i v tom kočárku se jí ještě líbí, někdy když chodí, tak si i sama řekne, že si chce už sednout. Jsme zvyklé, že já ji kus vezu, někam jdeme dál, tam ji vyndám, ona kus ťape a já ji zase pak dovezu domů, vyhovuje to i mě, že mám trochu víc pohybu než když jdeme jen pěšky. A nákupy jsme taky zvyklé obstarávat kočárem, takže myslím, že ještě chvíli ho využijeme.
Jinak na Valco jsem také koukala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
15.7.20 07:32

Odrážedlo máme a to se zatím nějak neujalo, raději chodí pěšky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
15.7.20 07:34
@JarEl píše:
No ona chodí dost, i chodí celkem pěkně řekla bych, ale i v tom kočárku se jí ještě líbí, někdy když chodí, tak si i sama řekne, že si chce už sednout. Jsme zvyklé, že já ji kus vezu, někam jdeme dál, tam ji vyndám, ona kus ťape a já ji zase pak dovezu domů, vyhovuje to i mě, že mám trochu víc pohybu než když jdeme jen pěšky. A nákupy jsme taky zvyklé obstarávat kočárem, takže myslím, že ještě chvíli ho využijeme.
Jinak na Valco jsem také koukala :)

Koukej u toho valca spíše ten s těmi nafukovacíma kolama, já ho třeba koupila bazarový a za skoro stejnou cenu před třetím rokem prodala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
15.7.20 07:36

@JarEl

https://deti.bazos.cz/…aci-kola.php

https://deti.bazos.cz/…-4-sport.php

a nebrala bych ten ultra, je to kolíbkové ležení a dost malé pro dvouletáka.

Příspěvek upraven 15.07.20 v 07:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1329
15.7.20 07:37

A co kinderkraft grande? Pokud vezmu pomer cena/vykon, nejedna se o uplne spatny kocarek… Ja osobne s nim zkusenosti nemam, ale kolem me jich par jezdi a stiznosti jsem na nej neslysela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76280
15.7.20 07:52

@JarEl já jsem vozila do 3 let, takže to ještě užiješ až až, a jednu dobu dcera po obědě usínala jenom v kočárku v tomto věku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22839
15.7.20 07:57

Ja jsem obe deti odvozila ve Valcu se sportovníma kolama, kočárek zazil spoustu lesnich výletu a jezdi uz 5let ;)
Moje dcerka bude mit 3 narozeniny a kdyz si ji bere babicka, bere si kočárek, protože v nem chrni, vw 2 bych jeste poridila, tedy zalezi jak to mate.
Ja jsem z Prahy a kolikrát jsme cele dny venku, takze na spani a nebo bolave nohy.
Na pochuzky jsme uz chodili pesky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4