Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
A proč jsi to drbala mýdlem? Mýdlo je na snad na tělo ne?
Já na to liju prací gel a fleky nejsou. Flek bude od mydla určitě.
@mackA159 já peru jenom mýdlem (pracím, samozřejmě). Před narozením druhého dítěte jsem celý kočár prala se žlučovým mýdlem a pořád je ok. Já bych spíš viděla problém v tom, že zakl. vyčistila jenom flek, je třeba stejně umýt celou stříšku, jinak zůstávají „mapy“. A pokud bude kočár stále smrdět, tak zkus ocet.
@Sue2008 píše:
@mackA159 já peru jenom mýdlem (pracím, samozřejmě). Před narozením druhého dítěte jsem celý kočár prala se žlučovým mýdlem a pořád je ok. Já bych spíš viděla problém v tom, že zakl. vyčistila jenom flek, je třeba stejně umýt celou stříšku, jinak zůstávají „mapy“. A pokud bude kočár stále smrdět, tak zkus ocet.
No právě, je mýdlo a mýdlo… ![]()
@mackA159 píše:
A proč jsi to drbala mýdlem? Mýdlo je na snad na tělo ne?Já na to liju prací gel a fleky nejsou. Flek bude od mydla určitě.
Flek už zmizel. Spíš jsem jen porušila takovou tu ochranu na kočárku proti dešti.
Dobrý den. Dnes mi na zahradě polili kočárek vínem. Jak uvnitř tak střechu kočárku. Střecha šla sundat a tak jsem ji umyla pod sprchou, ale pořád to smrdelo vínem. Tu politou část jsem umyla mýdlem a udělalo mi to tam takový tmavší flek. Myslíte že jsem tím porušila tu plochu? Vím že se nemá prát v avivazi, že to ztratí tu nepropustnost. Nenapadlo mě že i mýdlo toto může způsobit