Sporťák pro těžší dítko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
571
9.8.15 14:03

Sporťák pro těžší dítko

Ahoj, prosím o vaše rady a osobní zkušenosti. Vybíráme sporťák pro dcerku, která má v 7 měsících 11kg, takže chceme nějaký s vyšší nosností (sporťáky mají obvykle 15kg). Dalším kritériem je velikost kol a odpružení protože všude v okolí jsou kostky a nechci z ní vytřást duši. A poslední podmínka je aby šel polohovat až do lehu, protože ještě nesedí. Mám už vytipováno několik kočárků, ale na každém se mi něco nelíbí takže budu ráda za jakýkoliv Váš tip, za každou osobní zkušenost. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
433
9.8.15 14:10

Zadny kocarek neni dokonaly. Tusim, ze treba xlander ma nosnost do 20 kg, do toho bych sla s tezsim ditkem treba ja. Prekousla bych to, ze ma pro me nevyhovujici nafukovaci kola, jinak mi prijde docela dobrej. Na kazdym kocarku kazdej najde neco, co mu nevyhovuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
9.8.15 14:14

@Suzana28 vysokou nosnost mají obecně Baby Joggery. BJ Eclipse a BJ Summite.

• Citovat
  • Upravit
29436
9.8.15 14:27

Vyšší nosnost má X-lander, teď nevím, jestli 18 nebo 20 kg a dívat se mi jít nechce. Obecně je velký, prostorný, já jsem si ho kvůli tomu i kupovala jako další kočár a od určité doby jsem v něm děti vozila. Vozím v něm občas odrážedlo i děti dvě zaráz (18 a 12 kg) a kočár to zvládá. :mrgreen: Odpružený je velmi dobře, nevím jak jsou na tom ty novější kolekce, já mám ještě 2008 a ta houpe. Mouchy samozřejmě má, jako každý kočár, ale obecně jsem s ním moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
9.8.15 14:30

@Suzana28 Zkus mrknout na Baby Jogger City mini GT (má sice menší kolečka, ale zvládne i těžší terén, třeba kořeny a kameny v lese apod.) nebo Baby Jogger City Elite (ten má kola větší). Jsou to kvalitní kočárky, poměrně lehké a skladné třeba do auta, zároveň ale výborně odpružené a vhodné i na těžký terén. Nosnost mají kolem 30kg. A má pár dobrých vychytávek, jako třeba hodně hlubokou stříšku nebo parkovací brzdu na madle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BQ
5845
9.8.15 14:31

@Suzana28 Koukni na Gesslein :) Nosnost do 20kg, do úplného lehu, odpružení super, kola záleží na modelu. My máme F10 a jsme moc spokojení. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
9.8.15 15:47
@JayLee píše:
@Suzana28 Colleto Aveo mame my a spokojenost moc 4 kolka ;) je to 20 kg

A kde si ho sehnala? Moc informací jsem o něm nenašla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
9.8.15 15:49

@BQ kouknu, děkuji za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.8.15 15:59

@Suzana28 vysokou nosnost má roan marita - ale je neskladný.. ovšem uvezl mi 25 kg kluka v pohodě.. a odpružení a houpání je fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
9.8.15 16:16

Doporucuji Valco Baby snap 4 :) Je skladny, lehky a pritom ma nosnost do 20kg. Jezdi s nim sestra, ma ho s nafukovacimi koly a je skvele ovladatelnej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
9.8.15 19:30

Kocary TFK. joggster twist ma nosnost 34 kg :) a je fakt prostorny a pohodlny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
10.8.15 14:41

Ahoj, tak všem moc děkuji za tipy :palec: objevily se tu i kousky o jejichž existenci jsem nevěděla, takže se určitě vyplatilo se zeptat. Teď už se tím jen prohrabat a pak se rozhodnout :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí