Valco snap 3

215
6.8.15 12:39

valco snap 3

Maminky, měla bych dotaz na kočárek Valco snap 3… jste s ním spokojené? nebo naopak? co ty nenafukovací kola? jak zvládá terén? :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Valco Baby Snap 3?

Přidejte zkušenost s Valco Baby Snap 3
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
877
6.8.15 12:52

Ahoj, ja ho mam asi mesic a jsem moc spokojena, lehky teren zvlada v pohode, na vetsi mam slaloma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
6.8.15 12:57

Já o něm přemýšlím, moc se mi líbí.. mohu se zeptat na pár otázek?
jak se to dá s těmi nenafukovacími kolečky? rachtá moc při jízdě třeba ve městě po kostkatém chodníku? snad víte jak to myslím…golfky na starší dítě nám to dělali a hrozný..už to bylo protivný pak..
a když dítě leží..má kočárek snahu se převrátit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
6.8.15 13:16

Ja si ho chtela puvodne poridit a nakonec me odradili i v obchode, ze ma tendenci se kvuli vaze a nestabilite na trech kolech prevazovat…a cetla jsem recenze a ne jedna maminka reklamovala predni kolo zlomene…za me teda ne. A celkove valco ne…jinak vsechna plastova kola rachtaji…svym zpusobem. S tim musi clovek pocitat. Ale je i valco sport ultra myslim…tak nejak a ten ma nafukovacky.

• Citovat
  • Upravit
877
6.8.15 21:29

Tak ja co jsem mela kocary tak to byly vzdycky trojkolky a ani jeden se mi nikdy neprevratil ani nemel tendenci se pri jizde v terenu nejak naklanet. Snadneji se mi ovlada i lip vypada. Kocarek do terenu mam s nafukovackama, samozrejme to rozdil je oproti tem plastovym ale ze by to nejak zasadne rachatalo to ne, ted jsme ho meli na dovolene a dal to s prehledem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí