Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky
chtela bych poradit…mame trojkombinaci kocarku Cam Cortina, hluboka korbicka se ted bude hodit od rijna pro dalsi miminko, ale maleho dvouleteho syna budeme jeste vozit taky…celkove sportak z nasi trojkombinace je jedna velka katastrofa- Vojta se trochu nakloni a mam co delat, abych trikolku udrzela v ruce! Rada bych si tedy poridila novy sportak…vaham mezi kocarkem Nuna IVVI 2015 (mame nunu pepp lux plus do auta, na nakupy, vylety a super) a mezi Easywalker Mosey 2015…oba mi prijdou cca designove podobne, ovsem nuna je o dost tezsi a ma mensi kolecka se mi zda…nemate nekdo zkusenost s nekterym z kocarku? Zajimalo by me jestli oba zvladnou semtam nakou polnacku, popr. v zime kdyz je blato tak s nimi neni problem apod.? a co poloha na spinkani? U nuny se mi libi, ze se da uplne polozit temer do roviny…u EW si nejsem tak jista :/ popr. jine podobne typy?
@moonnicka EW jsem taky měla ve výběru, ale ještě není tak profláknutý, tak nebyly recenze a nedal se nikde moc koupit. U mě nakonec vyhrálo Urbo od Mamas and Papas. Vybírala jsem z těchto kočárků .
Jinak pokud oželíš design a originalitu, tak určitě sporťáček Valco Snap 4. Mám ho jako kočárek do přírody - kolekci 2015 s polohováním nožiček a dokoupili jsme nafukovací kola.
Příspěvek upraven 30.07.15 v 22:08
@Ladie Urbo Mamas and Papas mi neprijde zrovna vubec do terenu…prijdou mi ta kolecka dost malinkata..ale dekuji ![]()
@moonnicka jojo, já ho mám do města, ale zatím jsem s ním teda projela úplně všechno. Do terénu mám Valco. Koukni na Solu od Mamas and Papas. Má stejnou (skvělou) sedačku jako Urbo, jen podvozek a kolečka jsou „festovnější“. A dělá se v nádherných barvách a vzorech.
@moonnicka
Mam Bugaboo a mensi teren zvladne v pohode-dali sme s nim i Tatry..:-)
A vyzera vyborne.. ![]()
Sourozenecký Joolz Geo Duo - dostal letos reddot design award v kategorii Best of the best a je dokonalý a má všechna kolečka odpružená (hluboká korbička má vnitřní délku 80 cm a dá se časem přestavět na druhou sportovní sedačku)
@Mikys ten podle videa vypada, ze nelze dat do roviny na lehnuti :/ jinak je teda krasnej ![]()
@moonnicka napadl mě Cybex Priam. Je to úplná novinka, takže s ním moc zkušeností nebude. Já jsem si ho trošku osahala na dětském veletrhu a kdybych nebyla spokojená se svým kočárkem a kdyby existoval dřív, tak bych do něj šla. Je to jeden typ podvozku, ke kterému si můžeš vybrat ze tří typů koleček podle terénu a dvou typů sportovní nástavby.
@miisenka bugaboo jsem taky nenasla s polohovanim do roviny…kdyz uz ten kocarek budu porizovat, chci pro prcka pohodlne spani, jelikoz mi jeste v necelych dvou letech rad spinka v kocarku, kdyz jsme nekde na cely den (zaplatpanbuh) ![]()
@Hoa Mai krasnej..sice taky neni uplna rovina pri lehnuti, ale budiz…asi by se v tom vyspal..kazdopadne-cena je taky krasna ![]()
@moonnicka my máme nakonec takovouhle designovku a terén na chalupě dává s přehledem ![]()
@moonnicka Právě, že ty sportovní sedačky jsou dvě. Jedna je takový ten typ sklopné židle (jako u Bugaboo třeba), která úplně do lehu nejde, ale ta druhá jde do úplné roviny, viz. tady na obrázku http://www.babyclearance-centre.com/…ng-released/ . S tou cenu souhlasím, je to mazec, ale za úvahu stojí
.
@xLucikx krasnej kocarek
to teda je opravdu designovka
a co podnozka a poloha v leze? U mne zatim orpavdu vede NUNA Ivvi..co jsem se koukala i tady na diskuze, tak ten kocarek chvali snad kazdy-byt je trochu tezsi…ale poloha do absolutniho lehu a velka nosnost u mne zatim vyhravaji ![]()