Sportovni kočárek - designovka, která zvládne i menší terén

515
30.7.15 21:57

sportovni kocarek - designovka, ktera zvladne i mensi teren

Ahoj holky :) chtela bych poradit…mame trojkombinaci kocarku Cam Cortina, hluboka korbicka se ted bude hodit od rijna pro dalsi miminko, ale maleho dvouleteho syna budeme jeste vozit taky…celkove sportak z nasi trojkombinace je jedna velka katastrofa- Vojta se trochu nakloni a mam co delat, abych trikolku udrzela v ruce! Rada bych si tedy poridila novy sportak…vaham mezi kocarkem Nuna IVVI 2015 (mame nunu pepp lux plus do auta, na nakupy, vylety a super) a mezi Easywalker Mosey 2015…oba mi prijdou cca designove podobne, ovsem nuna je o dost tezsi a ma mensi kolecka se mi zda…nemate nekdo zkusenost s nekterym z kocarku? Zajimalo by me jestli oba zvladnou semtam nakou polnacku, popr. v zime kdyz je blato tak s nimi neni problem apod.? a co poloha na spinkani? U nuny se mi libi, ze se da uplne polozit temer do roviny…u EW si nejsem tak jista :/ popr. jine podobne typy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4682
30.7.15 22:01

@moonnicka EW jsem taky měla ve výběru, ale ještě není tak profláknutý, tak nebyly recenze a nedal se nikde moc koupit. U mě nakonec vyhrálo Urbo od Mamas and Papas. Vybírala jsem z těchto kočárků .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4682
30.7.15 22:03

Jinak pokud oželíš design a originalitu, tak určitě sporťáček Valco Snap 4. Mám ho jako kočárek do přírody - kolekci 2015 s polohováním nožiček a dokoupili jsme nafukovací kola.

Příspěvek upraven 30.07.15 v 22:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
30.7.15 22:04

@Ladie Urbo Mamas and Papas mi neprijde zrovna vubec do terenu…prijdou mi ta kolecka dost malinkata..ale dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4682
30.7.15 22:07

@moonnicka jojo, já ho mám do města, ale zatím jsem s ním teda projela úplně všechno. Do terénu mám Valco. Koukni na Solu od Mamas and Papas. Má stejnou (skvělou) sedačku jako Urbo, jen podvozek a kolečka jsou „festovnější“. A dělá se v nádherných barvách a vzorech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
30.7.15 22:08

Stokke scoot V2?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
30.7.15 22:09

@moonnicka
Mam Bugaboo a mensi teren zvladne v pohode-dali sme s nim i Tatry..:-)
A vyzera vyborne.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
30.7.15 22:13

Sourozenecký Joolz Geo Duo - dostal letos reddot design award v kategorii Best of the best a je dokonalý a má všechna kolečka odpružená (hluboká korbička má vnitřní délku 80 cm a dá se časem přestavět na druhou sportovní sedačku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
30.7.15 22:21

@Mikys ten podle videa vypada, ze nelze dat do roviny na lehnuti :/ jinak je teda krasnej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
30.7.15 22:23

@moonnicka napadl mě Cybex Priam. Je to úplná novinka, takže s ním moc zkušeností nebude. Já jsem si ho trošku osahala na dětském veletrhu a kdybych nebyla spokojená se svým kočárkem a kdyby existoval dřív, tak bych do něj šla. Je to jeden typ podvozku, ke kterému si můžeš vybrat ze tří typů koleček podle terénu a dvou typů sportovní nástavby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
30.7.15 22:24

@miisenka bugaboo jsem taky nenasla s polohovanim do roviny…kdyz uz ten kocarek budu porizovat, chci pro prcka pohodlne spani, jelikoz mi jeste v necelych dvou letech rad spinka v kocarku, kdyz jsme nekde na cely den (zaplatpanbuh) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
30.7.15 22:28

@Hoa Mai krasnej..sice taky neni uplna rovina pri lehnuti, ale budiz…asi by se v tom vyspal..kazdopadne-cena je taky krasna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
30.7.15 22:40

@moonnicka my máme nakonec takovouhle designovku a terén na chalupě dává s přehledem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
30.7.15 22:47

@moonnicka Právě, že ty sportovní sedačky jsou dvě. Jedna je takový ten typ sklopné židle (jako u Bugaboo třeba), která úplně do lehu nejde, ale ta druhá jde do úplné roviny, viz. tady na obrázku http://www.babyclearance-centre.com/…ng-released/ . S tou cenu souhlasím, je to mazec, ale za úvahu stojí ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
30.7.15 22:48

@xLucikx krasnej kocarek :) to teda je opravdu designovka :)) a co podnozka a poloha v leze? U mne zatim orpavdu vede NUNA Ivvi..co jsem se koukala i tady na diskuze, tak ten kocarek chvali snad kazdy-byt je trochu tezsi…ale poloha do absolutniho lehu a velka nosnost u mne zatim vyhravaji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí