Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj. Mam skoro 3 mesicniho prcka. Je to dost akcni mimino, ktere ani v kocaru nespi. Posledni dobou mi v kocarku zacal plakat a ani se nedivim. Nemuze se v nem poradne hnout. Premyslela jsem, ze ho dam do sportaku, ale mame sedacku podobnou jako na fotce. Tudiz by mel malej nohy, jako by nahoru lehce.. Tak ted nevim co s nim :/ nosit ho nemuzu, se svou musi vahou bych nevydrzela 2 hodiny nosit 7kg dite
Neporadim ale pockam na rady
Resime to samy jen nasi maly sou 4mesice a ja se svou musi vahou taham 8kilo v satku. Uz sem si zvykla ale prece jen ty horka me deptaj…
@MiaD tak to te obdivuju.Ja bych to nedala. Ke vsemu mam nizsi tlak, takze u me by satek nebyl to prave ![]()
Tak dcera v hluboký vůbec nevydržela, takže ve 4 mesicih šla do sportaku a ležela nebo mírný pololeh. Jinak ty Zappy jsem měla, ale dcera v nich byla až v 6 měsících, ale byla lehčí teda. Ale můžeš to zkusit v tom lehu nebo ještě to ma pak další mezipololeh.
Osobne bych takto male miminko do sportaku nedavala. Udivuje me, ze se v korbe nemuze hnout, ja mela syna do osmi a pul mesice v korbe, neni zadny drobek a mista tam mel dost, jeste ted by se vesel, ale vzhlefem k tomu, ze spi v kocarku na zahrade, tak uz je ve sportaku, kde se necha pripoutat. Pokud ho tam chces dat, tak by mel jit do uplneho lehu.
@Šmouli88 nemam primo ten zapp, jen podobnou tu sedacku. Myslim si ze zadicka by v tom mel v pohode, ale jde mi o ty nozicky ![]()
@Ráďa81 No mame dost malou korbicku to zaprve a zadruhe v ni malej mlati urcickama do stran a place.
Meli jsme do 2 mesicu pujcenou postylku, jak jsou v porodnicich a ke konci uz v ni taky nechtel spat mel malo mista…tak mevim muj syn je asi klaustrofobik ![]()
Dítě má ležet na rovném, proto je tento kočárek nevhodný. My měli jané slalom- jde skoro do lehu- a vložnou tašku s pevnými zády.
Já bych ho tam nedávala, musí jezdit vleže a to teda nevím s těma zvednutýma nohama.Ani nechápu, že se takové sporťáky vůbec dělají, přijde mi to dost nepraktické.
Myslím že na tak malé dítě je pohodlnější ta hluboká korbička. Mladší syn také nechtěl spávat v kočáře ale přes zimu to jinak nešlo než v hluboké korbě. Do sporťáku šel až měl půl roku.
@Mellinka
Taky mě udivuje, že se ti tříměsíční mimčo nevejde do korby. Syn jezdil do 8,5 měsíce v korbě, pak už chtěl sedět. A to nebyl od narození žádné tintítko, naopak. Co máš za kočár?
Jinak do sporťáku bych nedávala, kór ne do takhle blbě tvarovaného.
@Mellinka Já tento sporťák považuju za dost nevhodný pro většinu dětí, já bych tedy v něčem takovém sedět opravdu nechtěla. Ve 3 měsících má dítě ležet rovně, může mít mírně zvednuto např. pokud trpí na reflux. Nevím, jak se ti nemůže v korbičce hnout, když se ještě stejně nehýbe. Měli jsme spíš menší korbičku a všechny děti se mi do ní vlezly do 7m i se zimním fusakem. Když chce dítě víc vidět, je řešením vozit ho v poloze „pasení koníků“, ale jen u některých kočárů je vzadu síťka, aby vidělo ven.
@Lejaa nejde o to, ze by se tam vylozene nevesel, ale prostoru tam ma malo. Jinak mame cosatto giggle.
@zuzkasim nevim kde si prisla na to, ze se trimesicmi nehybe..asi kdyby se nehybal, tak se tu neptam
nebo mas pocit, ze se nudim a vymyslim si diskuse, abych se zabavila? ![]()
Vy máte nějaký extra malý hluboký kočár? ![]()
nevím, jestli bych dala, zkusit to můžeš no…třeba to nepomůže, třeba prostě jen není kočárkovej…
uviděla bys ![]()
Jako přidávám se k ostatním…jak nevejde? ve 3měsících? ![]()
Takhle malé miminko bych do sporťáku nedávala, kor do takovéhleho, má ležet na rovném, takhle si zničí záda!!