Sporťák ve 3 mĕsících

1007
6.7.14 17:50

sporťák ve 3 mĕsīcích

Ahoj. Mam skoro 3 mesicniho prcka. Je to dost akcni mimino, ktere ani v kocaru nespi. Posledni dobou mi v kocarku zacal plakat a ani se nedivim. Nemuze se v nem poradne hnout. Premyslela jsem, ze ho dam do sportaku, ale mame sedacku podobnou jako na fotce. Tudiz by mel malej nohy, jako by nahoru lehce.. Tak ted nevim co s nim :/ nosit ho nemuzu, se svou musi vahou bych nevydrzela 2 hodiny nosit 7kg dite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
207
6.7.14 17:54

Neporadim ale pockam na rady ;) Resime to samy jen nasi maly sou 4mesice a ja se svou musi vahou taham 8kilo v satku. Uz sem si zvykla ale prece jen ty horka me deptaj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1007
6.7.14 17:56

@MiaD tak to te obdivuju.Ja bych to nedala. Ke vsemu mam nizsi tlak, takze u me by satek nebyl to prave :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7544
6.7.14 18:05

Tak dcera v hluboký vůbec nevydržela, takže ve 4 mesicih šla do sportaku a ležela nebo mírný pololeh. Jinak ty Zappy jsem měla, ale dcera v nich byla až v 6 měsících, ale byla lehčí teda. Ale můžeš to zkusit v tom lehu nebo ještě to ma pak další mezipololeh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
6.7.14 18:06

Osobne bych takto male miminko do sportaku nedavala. Udivuje me, ze se v korbe nemuze hnout, ja mela syna do osmi a pul mesice v korbe, neni zadny drobek a mista tam mel dost, jeste ted by se vesel, ale vzhlefem k tomu, ze spi v kocarku na zahrade, tak uz je ve sportaku, kde se necha pripoutat. Pokud ho tam chces dat, tak by mel jit do uplneho lehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1007
6.7.14 18:11

@Šmouli88 nemam primo ten zapp, jen podobnou tu sedacku. Myslim si ze zadicka by v tom mel v pohode, ale jde mi o ty nozicky :think:
@Ráďa81 No mame dost malou korbicku to zaprve a zadruhe v ni malej mlati urcickama do stran a place.
Meli jsme do 2 mesicu pujcenou postylku, jak jsou v porodnicich a ke konci uz v ni taky nechtel spat mel malo mista…tak mevim muj syn je asi klaustrofobik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
6.7.14 18:15

Dítě má ležet na rovném, proto je tento kočárek nevhodný. My měli jané slalom- jde skoro do lehu- a vložnou tašku s pevnými zády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
6.7.14 18:20

Já bych ho tam nedávala, musí jezdit vleže a to teda nevím s těma zvednutýma nohama.Ani nechápu, že se takové sporťáky vůbec dělají, přijde mi to dost nepraktické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
6.7.14 18:22

Myslím že na tak malé dítě je pohodlnější ta hluboká korbička. Mladší syn také nechtěl spávat v kočáře ale přes zimu to jinak nešlo než v hluboké korbě. Do sporťáku šel až měl půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
6.7.14 18:23

@Mellinka
Taky mě udivuje, že se ti tříměsíční mimčo nevejde do korby. Syn jezdil do 8,5 měsíce v korbě, pak už chtěl sedět. A to nebyl od narození žádné tintítko, naopak. Co máš za kočár?

Jinak do sporťáku bych nedávala, kór ne do takhle blbě tvarovaného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
6.7.14 18:30

@Mellinka Já tento sporťák považuju za dost nevhodný pro většinu dětí, já bych tedy v něčem takovém sedět opravdu nechtěla. Ve 3 měsících má dítě ležet rovně, může mít mírně zvednuto např. pokud trpí na reflux. Nevím, jak se ti nemůže v korbičce hnout, když se ještě stejně nehýbe. Měli jsme spíš menší korbičku a všechny děti se mi do ní vlezly do 7m i se zimním fusakem. Když chce dítě víc vidět, je řešením vozit ho v poloze „pasení koníků“, ale jen u některých kočárů je vzadu síťka, aby vidělo ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1007
6.7.14 18:32

@Lejaa nejde o to, ze by se tam vylozene nevesel, ale prostoru tam ma malo. Jinak mame cosatto giggle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1007
6.7.14 18:34

@zuzkasim nevim kde si prisla na to, ze se trimesicmi nehybe..asi kdyby se nehybal, tak se tu neptam :zed: nebo mas pocit, ze se nudim a vymyslim si diskuse, abych se zabavila? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
6.7.14 18:37

Vy máte nějaký extra malý hluboký kočár? 8o
nevím, jestli bych dala, zkusit to můžeš no…třeba to nepomůže, třeba prostě jen není kočárkovej… :think: uviděla bys :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
6.7.14 18:42

Jako přidávám se k ostatním…jak nevejde? ve 3měsících? 8o
Takhle malé miminko bych do sporťáku nedávala, kor do takovéhleho, má ležet na rovném, takhle si zničí záda!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí