Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ženský prosím poraďte. Zase vybírám kočárek. Mám X lander XA a vadí mi, že na malého nevidím. Sice je mu rok, ale prostě mi to fakt vadí. Jinak jsem s jízdními vlastnostmi nadmíru spokojená. V bodech bych teda chtěla:
větší nerachtající kola s možností aretace
otočná sedačka
lehký
skladný
hlavně do města
cenově dostupný
měla jsem pár tipů jako třeba Graco Evo Completo, ale prý hrozně rachtají kolečka, pak Be cool slide, ale k němu jsem nikde nenašla recenze, Britax Romer b-smart (ten už bych musela koupit bazarový, kvůli ceně).. tak já nevím. Už mi z toho hrabe. Původně jsem chtěla Quinny buzz (ten se moc nezdá manželovi) a pak X lander X move, ale ten je dost těžký ( i když to i naše XA není žádná muší váha).
Tak já měla i buzze a teď mám moodda a můžu porovnat. A za mě rozhodně moodd akorát mi vadí ten malý košík, ale jinak je dobrej ikdyž váží 15 kg, tak na jízdě to neni znát
do jaký cenny se musíš vejít?
Mutsy 4rider ten odlehceny a Jane Slalom Reverse vedou. Mela jsem vic sportaku otocnych a tyhle byly nejlepsi. Na Jane super dlouha zada, stabilita a nepotreba plastenky (preklopna neoprenova bouda) a na Mutsy stabilita a ten nakupni kos (jde tedy jen pri otoceni ditete zady k mamine nandat, ale pomocnik super).
Brio go, myslim že splňuje Tvé podmínky..
Je lehký, otočný sporťák zvládne město s přehledem ale i terén.
Ma dole velký koš, je krásně odpružen.
V zimě s fusakem se vešel dvouletý
@Šmouli88 Košík potřebuju větší (chodím pryč i na celý den, tak potřebuji víc věcí) a hlavně ta váha mi vadí proto, že do baráku kočár tahám asi 10 schodů a na každém schodu je znát každé kilo.. potřebovala bych se vejít tak do 6500,– některé se dají sehnat nové, jiné bych musela bazarové..
Jo a nechci trojkolku - max možnost rozšířit na 4kolku (Buzz)
@Tůmička A co Maxi Cosi Mura? Zrovna jednu nádhernou prodávám ![]()
@Tůmička Baby design Lupo
tahám taky do schodů, tak jsem si pořídila ještě golfky na to když potřebuje jen tak vyběhnout, lze otočit a koš je obří a dobře přístupný. o jízdních vlastnostech netřeba mluvit
Jo a ve stříšce je parádní okénko.
@Any83 už na ní koukám, ale není to žádná lehotinka teda.. 16 kilo je dost ![]()
@Tůmička a musí to být sporťák? Nebo by stačily lepší golfky s otočnou sedačkou?
@Šmouli88 Tak určitě by to mohly být golfky.. ale aby to nemělo ty šílený golfáčový kolečka. Prostě tak nějak aby ten kočár měl výčet toho, co jsem psala v úvodním příspěvku no.
@Tůmička tak pokud by to mohli být golfky, tak jsem měla cam minuetto a sice měli né moc velký kolečka, ale sníh i v lese jsme projele. A otočnou sedačku maj, větší košík taky. Ještě jsme měla ráda quinny zapp etxtra, ale ty maj malý kolečka a menší košík, ale mě to na cesty stačilo ![]()