Zas ten kočár - sporťák

12691
25.6.14 20:53

Zas ten kočár - sporťák

Ženský prosím poraďte. Zase vybírám kočárek. Mám X lander XA a vadí mi, že na malého nevidím. Sice je mu rok, ale prostě mi to fakt vadí. Jinak jsem s jízdními vlastnostmi nadmíru spokojená. V bodech bych teda chtěla:

větší nerachtající kola s možností aretace
otočná sedačka
lehký
skladný
hlavně do města
cenově dostupný

měla jsem pár tipů jako třeba Graco Evo Completo, ale prý hrozně rachtají kolečka, pak Be cool slide, ale k němu jsem nikde nenašla recenze, Britax Romer b-smart (ten už bych musela koupit bazarový, kvůli ceně).. tak já nevím. Už mi z toho hrabe. Původně jsem chtěla Quinny buzz (ten se moc nezdá manželovi) a pak X lander X move, ale ten je dost těžký ( i když to i naše XA není žádná muší váha).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7544
25.6.14 21:00

Tak já měla i buzze a teď mám moodda a můžu porovnat. A za mě rozhodně moodd akorát mi vadí ten malý košík, ale jinak je dobrej ikdyž váží 15 kg, tak na jízdě to neni znát :nevim: do jaký cenny se musíš vejít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
25.6.14 21:03

Mutsy 4rider ten odlehceny a Jane Slalom Reverse vedou. Mela jsem vic sportaku otocnych a tyhle byly nejlepsi. Na Jane super dlouha zada, stabilita a nepotreba plastenky (preklopna neoprenova bouda) a na Mutsy stabilita a ten nakupni kos (jde tedy jen pri otoceni ditete zady k mamine nandat, ale pomocnik super).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
25.6.14 21:10

Brio go, myslim že splňuje Tvé podmínky..
Je lehký, otočný sporťák zvládne město s přehledem ale i terén.
Ma dole velký koš, je krásně odpružen.
V zimě s fusakem se vešel dvouletý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
25.6.14 21:11

@Šmouli88 Košík potřebuju větší (chodím pryč i na celý den, tak potřebuji víc věcí) a hlavně ta váha mi vadí proto, že do baráku kočár tahám asi 10 schodů a na každém schodu je znát každé kilo.. potřebovala bych se vejít tak do 6500,– některé se dají sehnat nové, jiné bych musela bazarové..

Jo a nechci trojkolku - max možnost rozšířit na 4kolku (Buzz)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.14 21:12

Britax b-agile :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
25.6.14 21:12

@Tůmička A co Maxi Cosi Mura? Zrovna jednu nádhernou prodávám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
25.6.14 21:17

@Any83 prosím info do sz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
25.6.14 21:18

@irenakovarova ten se nedá otočit proti směru???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
25.6.14 21:22

@Tůmička Baby design Lupo ;) tahám taky do schodů, tak jsem si pořídila ještě golfky na to když potřebuje jen tak vyběhnout, lze otočit a koš je obří a dobře přístupný. o jízdních vlastnostech netřeba mluvit ;) Jo a ve stříšce je parádní okénko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
25.6.14 21:23

@Any83 už na ní koukám, ale není to žádná lehotinka teda.. 16 kilo je dost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
25.6.14 21:26

@natyber golfky už mám.. ale chci opravdu lehčí kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7544
25.6.14 21:29

@Tůmička a musí to být sporťák? Nebo by stačily lepší golfky s otočnou sedačkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
25.6.14 21:32

@Šmouli88 Tak určitě by to mohly být golfky.. ale aby to nemělo ty šílený golfáčový kolečka. Prostě tak nějak aby ten kočár měl výčet toho, co jsem psala v úvodním příspěvku no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7544
25.6.14 21:36

@Tůmička tak pokud by to mohli být golfky, tak jsem měla cam minuetto a sice měli né moc velký kolečka, ale sníh i v lese jsme projele. A otočnou sedačku maj, větší košík taky. Ještě jsme měla ráda quinny zapp etxtra, ale ty maj malý kolečka a menší košík, ale mě to na cesty stačilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí