Zas ten kočár - sporťák

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7974
25.6.14 21:38

@Tůmička Pokud ti stačí B-Smart bez korbičky jen jako sporťák, tak loňskou kolekci bys měla sehnat kolem 6000. Jukni na mimibazar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12692
25.6.14 21:40

@kotyk no u toho b smart nevím ty kolečka jaký jsou.. ale mrknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
25.6.14 21:49

@Tůmička taky mam, xlander xa a krka me taktez, ze na maleho nevidim, navic se mu v tom blbe sedi :cert: poridila jsem si jeste hybrida golfkosportak maxi-cosi loola up full, totozny je bebeconfort loola up full. Mam bazarovy za trojku. Neni to teda pro nejake obri dite, je trosku uzsi, rpzhpdne ne tak prostorny jako xlander.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
25.6.14 21:52

@Tůmička

No pokud by mohli bejt i golfky tak třeba bebe confort elea ma větší kolaa nejsou dvojitý.
Ale ja bych asi raději vzala sporťák kde ma více místa a pohodlí.
Mela jsem kočárku sakra hodně už vím co chtít. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12692
25.6.14 21:59

@adelina3 na tu eleu teď koukám, ta se mi moc líbí.. Není prostorná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12692
25.6.14 22:01

Když slevím z váhy, tak asi zůstanu u x landeru, jen vezmu x move… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
25.6.14 22:10

@Tůmička
Ale jo je..ale Můj miláček z tech xx kočárku bylo Brio go a ted bgb bee plus.
Eleu ma kamarádka myslím že je spokojena, ja s ni jela a jede pěkně, ma ovládání aretace na rukojeti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12692
25.6.14 22:25

@adelina3 Asi opravdu zůstanu u sporťáku. Jezdíme i na brusle, občas někam na pole.. tu váhu asi radši zkousnu. Zase si říkám, jestli má cenu investovat do kočáru, když malému je už rok. Ale nechodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
25.6.14 22:43

@Tůmička Budeš ho tahat ještě minimálně rok, možná i dýl, jestli budeš mít nechodivce, zvláš pokud si zvyklá někam na den vyrazit. Ale čím víc bude chodit, tím víc tě bude prudit těžkej obrovskej kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
26.6.14 07:27
@Tůmička píše:
@adelina3 Asi opravdu zůstanu u sporťáku. Jezdíme i na brusle, občas někam na pole.. tu váhu asi radši zkousnu. Zase si říkám, jestli má cenu investovat do kočáru, když malému je už rok. Ale nechodí.

Strašně záleží na životním stylu. Ja jsem malou na standatrtnich procházkách nemela v kocare od chvíle, kdy se naučila chodit, cca 13mes. Ale teď ji budou dva roky, mam měsíční mimco a dokupovala jsem tandem. Ne kvůli starší, ta ujde cokoliv, ale kvůli sobě - na léto, abychom mohly vypadnout na cely den. To dvouleta jeste nezvládne, potrebuje si na chvili odpočinout, vyspat se. A my jsme akční dost, třikrát týdne minimálně někam jedem. Pokud chodite jen treba kolem domu, pak už dalsi kocar fakt asi potřebovat nebudeš…
Jinak já jsem mela na toto teutonku (kvůli otočnému sezeni), ale je dost těžká. Pak jsem mela Muru, ale ta šla rychle pryč, těžká a hlavne na prd stříška. Ale ta už je v nové kolekci ok.
Napadl mě jeste BJ City Select, ale ten asi neseženeš z druhe ruky, nikde jsem ho v inzerátech neviděla.
Nicmene jeste uvaž, ze pravděpodobně ti dite stejně zacne vyžadovat jízdu po směru, aby videlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12692
26.6.14 08:50

@petulatko Já mám právě vyzkoušené, že on by i rád jezdil ke mě.. Kamarádka má buzze a na chvíli jsme si kočáry prohodily a byl hrozně spokojený..

Přemýšlela jsem i nad tím Graco Evo Completo, je lehoučký, prostě odpovídá tomu, co bych chtěla, ale po přečtení diskuzí prý rachtají kolečka :(http://im9.cz/…7e1cebe8.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12692
26.6.14 09:01

@Šmouli88 A v čem byl špatný Quinny buzz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7544
26.6.14 09:48

@Tůmička tak úplné špatném nebyl, ale když ho porovnam s mooddem, tak je menší a polohování mi vadilo, tak se to muselo položit v ty konstrukci uprostřed. Jinak konstrukce je stejná ;) ale pokud se ti líbí tak proč ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
26.6.14 13:19

@adelina3 Jo, na Brio Go jsem uplne zapomnela, je bezva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12692
26.6.14 15:34

@Šmouli88 Tak nekonec jdu opravdu do osvědčeného X landeru.. X move. Sice ta váha je děs, ale zbytek je pro mě důležitější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí