Valco snap 4 a zima

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18
18.6.14 14:37

Valco snap 4 a zima....

Ahoj maminky, chci se zeptat máte někdo zkušenost s kočárkem Valco Snap 4 v zimě na sněhu? Uvažuji dát syna do Valca Snap 4 v Listopadu bude mít 6měsíců…Myslíte že to bude v pohodě? Píšou od narození :) Děkuji moc za rady :) Jana :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Valco Baby Snap 4?

Přidejte zkušenost s Valco Baby Snap 4
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18.6.14 14:54

@JanneSt ahoj máme a úplně super!! ke kočárku je nánožník, proto není co řešit. pokud už ti sedí nebo ho pasivně posazuješ, klidně bych ho na zimu do kočárku lupla. já jsem s ním spokojená více jak s trojkombinací co jsem měla a ta byla teda vymakaná. snap splnil všechna moje očekávání - teda až na hloupé polohování nožiček, které vlastně nepolohuje, protože to ta hloupá síť neudrží, proto nožky pořád visí dole. nevím jak to vymyslet, aby to drželo. kdyby měl někdo radu, rozšiřuji diskuzi a budu se těšit na rady, protože je to opravdu nemilé :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
18.6.14 15:01

Takže se toho nemám na zimu bát…myslím kvůli kolám, že nejsou nafukovací? Jde mi prostě o to jestli se dá v pohodě jezdit ve sněhu…plánuji prodat v Listopadu trojkombinaci a právě vůbec nevím jak to zvládne sníh…jestli teda nějaký bude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.14 15:05

Úplně v pohodě, já teda nevím odkud jsi, ale u nás žádné šílené sněhy nejsou, takže bez problémů. ale pokud bys s ním chtěla na delší procházky nebo tak, tak to asi moc nebude. spíše na 2 hodinky a domů, on je úplně lehoučký a teda podle mého názoru i lehce profouknutelný. ale koleček se neboj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7197
18.6.14 15:14
@wandilek píše:
@JanneSt ahoj máme a úplně super!! ke kočárku je nánožník, proto není co řešit. pokud už ti sedí nebo ho pasivně posazuješ, klidně bych ho na zimu do kočárku lupla. já jsem s ním spokojená více jak s trojkombinací co jsem měla a ta byla teda vymakaná. snap splnil všechna moje očekávání - teda až na hloupé polohování nožiček, které vlastně nepolohuje, protože to ta hloupá síť neudrží, proto nožky pořád visí dole. nevím jak to vymyslet, aby to drželo. kdyby měl někdo radu, rozšiřuji diskuzi a budu se těšit na rady, protože je to opravdu nemilé :zed:

koukni na bazárek, prodávají kutilky takové pásky kterýma se to zvedne. Zahlídla jsem to i tady na emimi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.14 15:17

@Aletheia prosím tě kdybys narazila na odkaz šupni ho sem, budu moooc ráda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7197
18.6.14 15:19
@wandilek píše:
@Aletheia prosím tě kdybys narazila na odkaz šupni ho sem, budu moooc ráda :kytka:

https://www.emimino.cz/…icek-188944/
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
18.6.14 15:20

@wandilek Na pásek na polohování se mrkni třeba na Fleru, jestli ti bude vyhovovat, ozvi se klidně sem:-)

@JanneSt Myslím, že kočárek je super i na zimu. Nánožník je opravdu velký, plánuji do něj dát i fusak. Jsem s kočárkem velice spokojená, nedá se to srovnat s tím, co jsem měla doma doposud, takže v 95% využívám jen tento a hodlám to tak řešit i v zimě. Opěrka zad jde až do lehu, takže i půlroční prcek bude mít své pohodlí. Ve sněhu jsem nejezdila, mám ho teď až od března, ale tuto zimu nebyl v Brně sníh ani jednou (asi 2× ráno, než jsme vyjeli, roztál), takže tohle nehodlám vůbec řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
18.6.14 15:23

@Aletheia Pane jo, to si z toho udělal někdo byznys… pásek na nožičky dělám od toho března, co mám kočárek za 40Kč, materiál mě vyjde cca na 30Kč (a tuto paní též).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.14 15:49

Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
18.6.14 16:12

Taky moc děkuji za všechny příspěvky :kytka: pomohlo to a v Listopadu kupuji :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
18.6.14 16:26

Jeeee pasek na nozicky!!!to je jediné, co tomu kočárku chybí k dokonalosti!!!prosim prosim, já bych ho taky chtěla :dance: kde si ho mužu vyzvednout v Brně? diiiiik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
18.6.14 16:28

Nebo kam mužů poslat peníze nějaké šikovně kutilce? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
18.6.14 17:55

Jo a ještě dotaz myslíte že jde na Valco Snap 4 přidělat toto stupátko? Máte zkušenosti? Děkuji :)

http://babycar.cz/…9021821.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.14 19:41

Já už pásek mám přidělaný, drží senzačně:) děkuji za tip!!! se stoupátkem zkušenost nemám, ale určitě řeknou v obchodě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí