Sporťák/golfky do 8 tisíc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
243
29.7.17 22:22

Sportak/golfky do 8 tis

Zdravim, jdu si pro radu. Nejak me uz nebavi tezky sportak z dvojkombinace, takze uvazuji poridit golfac. Ale moc si nevim rady. Po zkusenosti, kdy jsem 300 km od domova pichla nafukovaci kola a shanela, kde mi to opravi, tak uz uvazuju o penovych kolech.. je tam nejaky extremni rozdil v pohodli pro dite? Zatim se mi libi valco snap 4, ale potkavam mamky se super trikolkama, ktery vypadaji ultrapohodlne.. mate nejaky tip, co poridit?

Strop je tech 8 tis, teren je mesto, max polnacka. Klasika polohovani do lehu a nozicek. Skladny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.7.17 22:34

Za me Recaro Easylife. Skladny, lehky, vhodny i na spani. Mam ho rok a lepsi jsem nevidela.

• Citovat
  • Upravit
674
29.7.17 22:38

Mám valco snap 4 denim sport, nafukovací kola popr vyměním na penovky.jsem s nim max spokojena krasne skladny lehký nezabere tolik mista. taky jsem mela kombinaci ale kočár těžký a spatne se ovládal a tak jsme pořídili tento a nelitujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
29.7.17 22:38

Mám valco snap 4 denim sport, nafukovací kola popr vyměním na penovky.jsem s nim max spokojena krasne skladny lehký nezabere tolik mista. taky jsem mela kombinaci ale kočár těžký a spatne se ovládal a tak jsme pořídili tento a nelitujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6698
29.7.17 23:05

Ahoj, já taky doporučuju Snapa, mám ho už pro druhé dítě a maximální spokojenost. Kolečka mám pěnová, sjedou se, ale pak už vydrží vše. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
29.7.17 23:10

Máš poměrně vysoký cenový strop. Sice nemám osobní porovnání více golfáčů, ale mám bazarové Peg Perego pliko P3 a jsem spokojená už u třetího dítěte. Chlap tam musel něco spravit, ale říkal, že je hned vidět, že je to kvalitní kočárek (trojkombinaci máme klasický polský kočár).
Ale řekla bych upřímně, že na skládání to není až taková sláva. Ale jak je starší, tak mi nejde složit až tak, jak by měl. Ale to už si najdi něco na netu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
29.7.17 23:14

Snap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
30.7.17 05:16

@Saffiraa a neni to s tema penovkama moc velky drncak? Se toho trochu bojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
30.7.17 05:19

Dekuji za dalsi tipy, ale spis budu volit jednoducha kolecka a hlavne spojenou rukojet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6698
30.7.17 07:50
@Kikin16 píše:
@Saffiraa a neni to s tema penovkama moc velky drncak? Se toho trochu bojim

Uplně v pohodě, projeli jsme s ním Krkonoše, Jizerky a teď se chystáme na Lipno. Beru si ho i na brusle a bez problémů. :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
30.7.17 09:59

@Saffiraa je tak to jsem rada, me ty nafukovacky desne nastvaly, to byly nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6698
30.7.17 17:14
@Kikin16 píše:
@Saffiraa je tak to jsem rada, me ty nafukovacky desne nastvaly, to byly nervy

Jj, já klasický sporťák píchla 2× a vždy někde v lese nebo mimo civilizaci. Hrůza! Zlaté pěnovky! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
30.7.17 17:50

Jo takovy pichly kolecko je jeste dobry, to uchazi pomale a vetsinou tam nejakej vzduch zustane ze se da alespon trochu jet. Ja minuly vikend resila praskly kolo. Normalne rana a bylo vymalovano. Guma sjela z kola a to se vazne nedalo. Jinak k otazce, mame krom teda nafukovacho kocaru jeste sportak pro starsi ditko a to valko snap 4. Penovy. Dcera odmalicka v kocarku moc byt nechtela a ve valku se ji libi. Jsou ji dva a ctvrt a na celodenim vylete si v nem i schrupne a kocar projede snad vsechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20798
30.7.17 20:50

@Kikin16 Dobrý den,

než si kočárek pořídíte, podívejte se na golfové kočárky
a na sportovní kočárky
v našem bazaru. Na výběr je toho spousta :)

Hezký večer, Karolína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.8.17 22:30

Jolie litetrax

Hezký večer, mám dotaz-chtěla bych koupit kočárek značky Joie Litetrax.
Ma některá s tímto kočárkem zkušenost? děkuji Kristýna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4