Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravim, jdu si pro radu. Nejak me uz nebavi tezky sportak z dvojkombinace, takze uvazuji poridit golfac. Ale moc si nevim rady. Po zkusenosti, kdy jsem 300 km od domova pichla nafukovaci kola a shanela, kde mi to opravi, tak uz uvazuju o penovych kolech.. je tam nejaky extremni rozdil v pohodli pro dite? Zatim se mi libi valco snap 4, ale potkavam mamky se super trikolkama, ktery vypadaji ultrapohodlne.. mate nejaky tip, co poridit?
Strop je tech 8 tis, teren je mesto, max polnacka. Klasika polohovani do lehu a nozicek. Skladny.
Za me Recaro Easylife. Skladny, lehky, vhodny i na spani. Mam ho rok a lepsi jsem nevidela.
Mám valco snap 4 denim sport, nafukovací kola popr vyměním na penovky.jsem s nim max spokojena krasne skladny lehký nezabere tolik mista. taky jsem mela kombinaci ale kočár těžký a spatne se ovládal a tak jsme pořídili tento a nelitujeme
Mám valco snap 4 denim sport, nafukovací kola popr vyměním na penovky.jsem s nim max spokojena krasne skladny lehký nezabere tolik mista. taky jsem mela kombinaci ale kočár těžký a spatne se ovládal a tak jsme pořídili tento a nelitujeme
Ahoj, já taky doporučuju Snapa, mám ho už pro druhé dítě a maximální spokojenost. Kolečka mám pěnová, sjedou se, ale pak už vydrží vše. ![]()
Máš poměrně vysoký cenový strop. Sice nemám osobní porovnání více golfáčů, ale mám bazarové Peg Perego pliko P3 a jsem spokojená už u třetího dítěte. Chlap tam musel něco spravit, ale říkal, že je hned vidět, že je to kvalitní kočárek (trojkombinaci máme klasický polský kočár).
Ale řekla bych upřímně, že na skládání to není až taková sláva. Ale jak je starší, tak mi nejde složit až tak, jak by měl. Ale to už si najdi něco na netu ![]()
@Saffiraa a neni to s tema penovkama moc velky drncak? Se toho trochu bojim
Dekuji za dalsi tipy, ale spis budu volit jednoducha kolecka a hlavne spojenou rukojet
@Kikin16 píše:
@Saffiraa a neni to s tema penovkama moc velky drncak? Se toho trochu bojim
Uplně v pohodě, projeli jsme s ním Krkonoše, Jizerky a teď se chystáme na Lipno. Beru si ho i na brusle a bez problémů.
![]()
@Saffiraa je tak to jsem rada, me ty nafukovacky desne nastvaly, to byly nervy
@Kikin16 píše:
@Saffiraa je tak to jsem rada, me ty nafukovacky desne nastvaly, to byly nervy
Jj, já klasický sporťák píchla 2× a vždy někde v lese nebo mimo civilizaci. Hrůza! Zlaté pěnovky! ![]()
Jo takovy pichly kolecko je jeste dobry, to uchazi pomale a vetsinou tam nejakej vzduch zustane ze se da alespon trochu jet. Ja minuly vikend resila praskly kolo. Normalne rana a bylo vymalovano. Guma sjela z kola a to se vazne nedalo. Jinak k otazce, mame krom teda nafukovacho kocaru jeste sportak pro starsi ditko a to valko snap 4. Penovy. Dcera odmalicka v kocarku moc byt nechtela a ve valku se ji libi. Jsou ji dva a ctvrt a na celodenim vylete si v nem i schrupne a kocar projede snad vsechno
@Kikin16 Dobrý den,
než si kočárek pořídíte, podívejte se na golfové kočárky
a na sportovní kočárky
v našem bazaru. Na výběr je toho spousta ![]()
Hezký večer, Karolína
Hezký večer, mám dotaz-chtěla bych koupit kočárek značky Joie Litetrax.
Ma některá s tímto kočárkem zkušenost? děkuji Kristýna