Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kvůli reklamám, kvůli možnosti přeskakovat co a jak chci, abych si to mohla stahovat a používat tam, kde nemám data… ta těch pár drobných, co to stojí, mi to stojí
Měla jsem předplacený premium. Pak jsem si předplatila YouTube premium a spotify předplatný zrušila…do týdne jsem ho zase předplácela, ty reklamy byly peklo. Doma mi běží spotify několik hodin denně, takže se mi to rozhodně vyplatí
jen jsou ty předplatný peklo…YouTube, Spotify, Disney+, HBOmax, Amazon prime, Netflix, rohlík…pořád přemýšlím nad tím, že bych měla něco zrušit, ale nedokážu se rozhodnout co…
Máme a spokojenost. Ty reklamy už mě sr*aly, nemohla si přeskakovat písničky a stahovat. Napojeme si to do auta a jsme nejvíc spokojení ![]()
Mám přes sharovnu za 400 na půl roku. Me se to vyplatí. Poslouchám hodně v autě a reklamy nesnáším.
@EmmaFrost píše:
Měla jsem předplacený premium. Pak jsem si předplatila YouTube premium a spotify předplatný zrušila…do týdne jsem ho zase předplácela, ty reklamy byly peklo. Doma mi běží spotify několik hodin denně, takže se mi to rozhodně vyplatíjen jsou ty předplatný peklo…YouTube, Spotify, Disney+, HBOmax, Amazon prime, Netflix, rohlík…pořád přemýšlím nad tím, že bych měla něco zrušit, ale nedokážu se rozhodnout co…
Udelala bych si carky za každé použití a zvážila co vlastně potřebuji. Já bych to ani nepotrebovala. Zrušila bych to cuceni na televizi - disney a Hbo
Už si bez Spotify neumím představit den
Tvořím si různé playlisty na běhání, vánoční, letní,… reklamy bych nesnesla. Poslouchám doma, v autě, v práci. Hudbu i podcasty
@Andyna5 píše:
Dobrý den, přemýšlím o tom, že bych si koupila Spotify premium. Co všechno je tam navíc od klasické verze. Zvažuji to hlavně kvůli reklamám.
Máme prémium plus rodinné a díky bohu za to. Nesnesla bych reklamy a že nemůžu přetáčet.. ty 2 stovky měsíčně jsou nic ![]()
Mě ta aplikace strašně vytáčí, takže to platím jen kvůli dětem.
Nevíte někdo, jak fungují ty společné účty? Někomu dám heslo a tím to končí nebo je tam nějaké společné připojení? Píšou, že musí být ze společné domácnosti. ![]()
Dobrý den
Chci se zeptat může za premium účtu mít dluhy za nezaplacení Spotify?
Jak to funguje, to zaplatím měsíc to jede a když ne zaplatím a jde tam upozornění dlužím společnosti Spotify peníze 💸 že by tam vzniklý dluhy?
Napište mě prosím
@Majk704 penize se ti z účtu strhavaji automaticky. Jak to je kdyz tam těch 169 Kč není nevím, ale spis bych tipla, ze místo dluhu proste stopnou sluzbu, jako bys to odhlásil. 🙈
Dobrý den, přemýšlím o tom, že bych si koupila Spotify premium. Co všechno je tam navíc od klasické verze. Zvažuji to hlavně kvůli reklamám.