Spotify premium, vyplatí se to?

Andyna5
16.12.22 15:11

Spotify premium, vyplatí se to?

Dobrý den, přemýšlím o tom, že bych si koupila Spotify premium. Co všechno je tam navíc od klasické verze. Zvažuji to hlavně kvůli reklamám.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6872
16.12.22 15:13

Já už bych ty reklamy nesnesla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7862
16.12.22 15:31

Kvůli reklamám, kvůli možnosti přeskakovat co a jak chci, abych si to mohla stahovat a používat tam, kde nemám data… ta těch pár drobných, co to stojí, mi to stojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
16.12.22 15:54

Za me rozhodne, ja ty reklamy nesnasim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
16.12.22 16:13

Měla jsem předplacený premium. Pak jsem si předplatila YouTube premium a spotify předplatný zrušila…do týdne jsem ho zase předplácela, ty reklamy byly peklo. Doma mi běží spotify několik hodin denně, takže se mi to rozhodně vyplatí :-) jen jsou ty předplatný peklo…YouTube, Spotify, Disney+, HBOmax, Amazon prime, Netflix, rohlík…pořád přemýšlím nad tím, že bych měla něco zrušit, ale nedokážu se rozhodnout co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
16.12.22 16:26

Máme a spokojenost. Ty reklamy už mě sr*aly, nemohla si přeskakovat písničky a stahovat. Napojeme si to do auta a jsme nejvíc spokojení :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
16.12.22 16:41

Vyplatí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18689
16.12.22 16:51

Mám přes sharovnu za 400 na půl roku. Me se to vyplatí. Poslouchám hodně v autě a reklamy nesnáším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18689
16.12.22 17:02
@EmmaFrost píše:
Měla jsem předplacený premium. Pak jsem si předplatila YouTube premium a spotify předplatný zrušila…do týdne jsem ho zase předplácela, ty reklamy byly peklo. Doma mi běží spotify několik hodin denně, takže se mi to rozhodně vyplatí :-) jen jsou ty předplatný peklo…YouTube, Spotify, Disney+, HBOmax, Amazon prime, Netflix, rohlík…pořád přemýšlím nad tím, že bych měla něco zrušit, ale nedokážu se rozhodnout co…

Udelala bych si carky za každé použití a zvážila co vlastně potřebuji. Já bych to ani nepotrebovala. Zrušila bych to cuceni na televizi - disney a Hbo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
16.12.22 17:52

Už si bez Spotify neumím představit den :D Tvořím si různé playlisty na běhání, vánoční, letní,… reklamy bych nesnesla. Poslouchám doma, v autě, v práci. Hudbu i podcasty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.12.22 17:59
@Andyna5 píše:
Dobrý den, přemýšlím o tom, že bych si koupila Spotify premium. Co všechno je tam navíc od klasické verze. Zvažuji to hlavně kvůli reklamám.

Máme prémium plus rodinné a díky bohu za to. Nesnesla bych reklamy a že nemůžu přetáčet.. ty 2 stovky měsíčně jsou nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15905
16.12.22 17:59

Mě ta aplikace strašně vytáčí, takže to platím jen kvůli dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2340
16.12.22 19:31

Nevíte někdo, jak fungují ty společné účty? Někomu dám heslo a tím to končí nebo je tam nějaké společné připojení? Píšou, že musí být ze společné domácnosti. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
11.4.24 23:01

Majk

Dobrý den

Chci se zeptat může za premium účtu mít dluhy za nezaplacení Spotify?
Jak to funguje, to zaplatím měsíc to jede a když ne zaplatím a jde tam upozornění dlužím společnosti Spotify peníze 💸 že by tam vzniklý dluhy?

Napište mě prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13982
11.4.24 23:21

@Majk704 penize se ti z účtu strhavaji automaticky. Jak to je kdyz tam těch 169 Kč není nevím, ale spis bych tipla, ze místo dluhu proste stopnou sluzbu, jako bys to odhlásil. 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová